Känner DU mig

Så vare nu 1 vecka kvar av alla inspelningarna av ponnyakuten.....

Lägger in detta på en Måndag.....åker hem midsommar dagen. Efter stor grillfest med alla deltagarna, filmteamet föräldrarna, tobbe & anna.
Tar med mig Stella hem.....5 timmar tar det.
Undra vem man är när mna kommer hem........haha?! XD

En sak ja e RIKTIGT nyfiken på.
Hur bra känner ni mig egentligen.
Vet jue vissa TROGNA bloggläsare, amanda, julia, elin, max, hanna, sara, sofia, smilla, filip....å nåra tusen till.

Skriv 3 st saker som NI tror jag känner just  nu i livet, men kanske inte skriver ut här.

1. Kärleken.....hur känner jag där nu, finns det nån & vem isåfall?

2. Bloggen.......

3. Jag som person......

Lägger ut "den som känner mig bäst " genom bloggen på LÖRDAG!!

Min bloggresa i bilder:


ohhh my goood vad mitt liv å jag föändrats...

Såååå...känner du mig nurå?
Va tror du jag känner from the inside......?


1. Kärleken.....hur känner jag där nu, finns det nån & vem isåfall?

2. Bloggen.......

3. Jag som person......


Detta ska bli as KUL att läsa sen.......

/ nellie bKommentarer
Postat av: Carro

Kärleken - Jag tror du e kär i nån, vem kanske adam eller gustav. Mens törsta kärleken tror jag du har till stella, allt ni gör nu. Ja, stella e nog din största kärlek.Blogen - Jag tror du e riktigt stolt över vart den kommit, hur många läsare du har, men tycker nog endå att alla som klaagar occh hållr på e riktigt jobbiga.Du - just nu tror jag du e riktigt lyklig, har mdet as kul på P.A och får hjälp me ditt problem. Du e nog lycklig och har riktigt KUL!2011-06-20 @ 10:29:38
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: alma

Såhär tror jag om dej/bloggen. Har ju aldrig träffat dej, men skulle vilja!

1. Jag tror du har svårt för att hitta den rätta , eller att det kan ta lång tid. Men sen när du har pojkvän så rullar de på.. Jag tror oxå att du är fruktansvärt kär i någon kille.. ingen vet vem, det är lixom din hemlighet. oxå tror jag att du är nästan för kär för att våga säga till honom att du e kär i honom. sen tror jag oxå att du är väldigt kärleksfull, och omtyckt av många killar :) (du kan inte sluta tänka på honom)

2. Bloggen. Ja nellie! hahaha. inte så mycket att säga om den lixom;) men jag tror att du tycker det här är helt grymt att några tusenläsare läser din blogg, och som är skriven av Nellie Berntsson 11år. Inte så mycket att säga. Men att du är grymt nöjd med bloggen,

3. Jag tycker/tror du är väldigt mogen för din ålder. Jag vet ingen som är lika framåt/mogen som du nellie! Sen är du väldigt lätt att bli kompis med, bara det är med rätt kompis/person. Men att man måste lära känna dig för att det ska funka. Sen tror jag att du helst vill ha många olika kompisar, inte bara tjejkompisar, utan både killar o tjejer. Och jag tror verkligen inte du är en sån person som bara är med 1 kompis hela tiden, och fryser ut andra. Utan du är väldigt öppen och tar gärna emot nya kompisar. Men ibland tror jag att du kan bli för snäll ;)

Detta är bara vad JAG tror ! Det kommer bli så sjukt lika i "tävlingen" för alla kommer skriva väldigt likt varandra , för du skriver väldigt personligt och öppet här på bloggen, och det är därför jag läser den, och jag älskar dej som person.

kram

2011-06-20 @ 10:42:19
Postat av: Emma - horseback riding and photographing.

1. Ja, jag tror att du är kär i någon. Och jag tror att du känner likadant för den personen som du kände för Adam innan, om inte mer?

2. I belive att du är, ursäkta språket, jävligt nöjd och glad över bloggen. Över responsen du får, alla som stöttar dig, glada och trevliga kommentarer och statestiken.

3. Jag tror att du mår väldigt bra, som om livet leker och allt bara är helt awesome för dig! Du känner dig nog motiverad att fortsätta och klara av saker, t.ex nu efter ponnyakuten då du antagligen fått tips angående ditt problem med Stelle och kanske tips om ridningen? :)

2011-06-20 @ 10:47:44
URL: http://emmajjoo.blogg.se/
Postat av: Hannah

1. Du har haft det svårt med kärlekslivet på sistone,Adam tinget och det.

Att bli sårad TVÅ gånger av samma kille är inte lätt,man känner sig jävligt lurad och bedragen.Tro mig för jag har också vart där.

Du gillar nån,man gillar alltid nån även om man inte erkänner det.Vem det är bryr jag mig inte om,men OM de var Adam igen skulle jag förstå.

Jag tror inte att det är han men OM.Bara du är lycklig så är man glad,du får gilla vem du vill hur dumt det än är.Därför bryr jag mig inte heller,det är DIN ensak :)2. Bloggen är jävligt stor för att DU ska fylla 11 iår.Ingen annan 10-11 åring har eller har haft så här stor blogg,du ligger på mest besökta listorna VARJE dag.Du var tillochmed före TeamSL,men nu har de bytt till Wordpress så nån ny konkurrent väntar (SNÄÄLLA NELLIE BYT INTE TILL WORDPRESS NÅNGÅNG,DET SUGER SKIT OCH DIN BLOGG BLIR LÅNGSAM OCH KONSTIG!)

På bloggen kan vem som helst se dina bilder,och se vad du skriver och det tror jag har gjort dig till en starkare bloggerska.3. Du har gått igenom mycket,TILLOMED PONNYAKUTEN!.

Det tror jag har förändrat dig myket,du har blivit mer mogen och fått bättre självförtroende och kunskap om livet.Du är samma person,men på ett sätt har du också förändrats.Du har endast vänner som är äldre,du verkar äldre,du ser ut att va 11-12.Du är mognare än de flesta i din ålde,både utseende och beteende.

Det har hänt mycket,men du tar dig över alla hinde och blir starkare för varje gång.

2011-06-20 @ 10:50:31
URL: http://klequi.blogg.se/
Postat av: amanda h

Om det var "jag" amanda du menade..!?

älskar dej!.okej.. ska nog försöka beskriva detta för att det ska bli så bra som möjligt..1. hmm... dina känslor angående kärleken..

Du har väldigt mycket känslor för en kille.. och du vill verkligen berätta för han,andra vad du känner för denna killen.. men du är lite osäker på vad andra ska tycka,tänka och säga.. och så.. du är orolig om vad HAN ska säga och vad som blir svaret..

Ärligt talat.. vet jag inte vem han är.. men är det någon du fallit för.. så vet jag att det är en ruskigt fin och go' kille..och. han är äldre :)2.ja gud nu kommer vi till bloggen då.. ditt andra hem lixom xD du har så MÅÅÅNGAAA tankar om den..och du vill gå upp till eliten med den.. och ibland vet du inte om vad du ska skriva.. men då är du dej själv och bara skriver av dej.. Du vill verkligen komma långt.. och vill SATSA mer en någosin..så är det.. NU Gäller det lixom tänker di ;-)3.asså du som person.. du kommer aldrig,ALDRGIG bli någon annan en nellie.. du har samma mål,samma styrka och hjärta. MEN ju äldre,duktigare och mognare du blir.. blir ditt liv något helt annat. du vågar satsa MEEER. och du är säkrare på vad du gör.. alltså är du en säkrare nellie.. allting är mkt roligare nu.. FÖR DU ÄR TOTALT ORÄDD. LIXOM BARA ATT TUTA OCH KÖRA.. för du kan.. du kan nu behandla dina svagheter.. genom att rycka på axlarna och ta nya tag. efter ponnyakuten.. kommer du vara mer mogen,säkrare och framför allt ha sjukt roligt tsm med stella,.. för erat problem är nu inget problem..

du skiter i anonyma som dissar dej,och folk som helt enkelt trackar ner på dej.. dom finns inte längre .. för dej. utan du går vidare med ett ännu starkare mod i ditt hjärta och lever ditt liv.. som du alltid gjort..

det har bara blivit bättre!sakanr dej nnågot oerhört!

<33kram <3

2011-06-20 @ 10:52:53
URL: http://amandaofcoursehenriksson.blogg.se/
Postat av: Kevin

Känner dig inte men önskar att jag gjorde :(

2011-06-20 @ 10:55:46
Postat av: .....a..

Asså,jag vet ju inte om de är så,men.du är ju knappt med vänner längre ?förut la ruju ut bilder messa coolstufs Me dina killkompisar ?x's inte nu ?

1.Adams kompis (trorja)

2 du tycker den är Asfin Me massa bilder på dig .

3 du tycker du e cool o så men du har förrändtats lite Me vänner o så men du gillar dut sj XD

2011-06-20 @ 11:11:47
Postat av: Filip

Cha bruden.

Du är fett översnygg det vet du va>?1. jag tror du fortfarande är kär i den dära f*ckin adam. han verjar ju seriöst borrat hål i hövvet på dig. killarna står på kö (jag står i mitten ) men känns som alla får stora feta dissen (även jag)xd2. Bloggen e ju as stor. alla i min stad typ vet vem du e. på ett bra sätt hörredu.3.tycker du e fett chill som vågar stå ut jantalagen. tror man kommer veta vem du e.stolt bloggläsare & kille!/ filip (å kömpis)

2011-06-20 @ 11:20:16
Postat av: Linn

Kärleken. Du är singel och försöker att vara neural men egentligen finns det någon du gillar mer än som vän, men som du inte vågar berätta det för.

Det finns många som finns där för dig men som du inte vet eller vill förstå.Bloggen. Du har en stor blogg och är stolt över den men du blir inte kaxig. du är väldigt glad över att bloggen går bra och så men vill inte skryta om det. Du gör allt för att dina läsare ska bli nöjda och du hoppas på att alltid slippa elaka kommentarer eftersom du tar åt dig av dem fast du inte vill visa det. Du är en av de få stora bloggar som inte får massor med negativa kommentarer och det beror på att du gör allt för dina läsare.Du själv som person. Du är Både kaxig och självsäker men även blyg och försiktig. När du tävlar inne på banan skiter du i vad andra tycker och kör gärnet. Du rider med självsäkerhet för du vet att det hjälper. När någon kommenterar något elakt om hur du gör eller rider står du för hur du rider och är. Men när du inte är med hästarna eller på banan kan du fundera på hur andra ser på dig och bli osäker på vad de tycker om dig.Du är en grym bloggerska! lycka till i fortsättningen och hoppas du haft kul i PA3. :D

2011-06-20 @ 11:35:11
URL: http://helsingborgsryttaren.blogg.se/
Postat av: Emma :)

1.Om kärleken tror jag att du fortfarande gillar adam, och kanske lite små kär i gustav. Du har haft svårt att hitta den rätta och du känner att du kommer bli ensam hela livet( som alla känner ibland) men tids nog kommer den rätte!Och allt du går igenom med stella är nog en enorm kärlek!2. Om bloggen tror jag att du är otroligt stolt(vilket du borde vara) Och du ger allt just nu på bloggen!3.Om dig själv, du är en lungn självsäker duktig tjej som vet vad hon vill. Du ger inte upp i första taget utan kämpar vidare fast det kan kännas svårt(fortsätt med det). Du är helt enkelt bäst :)!Kram :)

2011-06-20 @ 11:44:14
Postat av: Ida Thomasson

Hej söta Nellie!1. jag tror att du gillar nån, men vet inte riktigt vem, men en jag vet att du älskar är Stella såklart

;) men om de inte är Stella, så har jag ingen aning, di kanske har svårt me att hitta den "rätta" om du förstår va jag menar? du känns ju som värsta pojkmagneten men så kanske de inte är, du skriver om ditt privat liv.... men du kanske inte skriver t.ex: asså shit nu bara ramlar de in killar.... för de rör inte oss... okey de lät jätte konstigt & jag tror inte att du skule säga si i alla fall. Men just nu tror jag att du trivs bäst me att vara utan kärleken ett tag, för den gör ont...2. Just nu e bloggen as stor... alla som läser bloggen älskar den såklart. NU kan bloggen bara bli STÖRRE & STÖRRE! de kan inte minska... om bara några år kommer du ligga 1a på Mest besökta & Aktiva, så jag tror på dig Nellie <33. jag tror att du som person kan man lita på... du vågar va dig själv & har ett självförtroende som är på topp. Du är lycklig, glad & lite halvgalen sådär.

Just nu verkar du verkligen lycklig & allmänt glad etersom life goes on just nu.Jämnför dig lite med mig själv ;Dkraam /Ida

2011-06-20 @ 12:01:24
URL: http://idathoomasson.blogg.se/
Postat av: Liza Svanbom1. Kärleken..... du är ledsen du saknar, du är ändå glad över det som vart.2. Bloggen....... nöjd och otroligt glad, och på tal om alla trogna läsare...3. Jag som person...... snäll, Bryr dig mycket om vänner, känslig men på ett bra sätt.hare bra kexchokla!:D

2011-06-20 @ 12:15:52
URL: http://lisasvanbom.blogg.se/
Postat av: Josefine

1. Kärleken.....du är innerst inne väldigt kär i nån, i vem, det vet ingen utom just DU. Men du känner att du inte är redo för att berätta det, du vet att du kan bli sårad eller såra.2. Bloggen.......går bara uppåt och uppåt! Du borde vara väldigt stolt och pepp på att skriva inlägg för alla läsare! Du vill skriva ner alla dina känslor, men känner ibland att du kanske inte borde det...3. Du som person, är en liten, blyg chey med stort hjärta. På utsidan verkar du vara väldigt tuff och tvekar aldrig, men innerst inne kanske det inte är så. Du kämpar mot dina mål i framgång & motgång...och lyckas!! Du bryr dej om alla personer som står nära, du skulle aldrig vilja såra nån, men ibland händer det tyvär.

2011-06-20 @ 12:18:15
URL: http://josefinebergman.blogg.se/
Postat av: HannaSantesson :}

1. Kärleken.....hur känner jag där nu, finns det nån & vem isåfall?2. Bloggen.......3. Jag som person......Sv:

1: Jag tror att det känns lite tomt sen det tog slut mellan dig och Adam, men du har kommit över det. Och att du inte hinner tänka på det eftersom du har underbara hästar, familj & vänner. Fast det är klart att det inte hade suttit fel med kärleken,

och att du gillar någon där ute som jag tror du kommer få om du bara fortsätter kämpa för honom. För jag vet hur modig du är.2: Du tar bloggen som ditt andra liv, det är en del av dig. Och du är glad att du har den. Du kanske inte kan skriva ut allt för personliga grejer i den men iallafall en 90% av vad du tycker/känner & gör. Du delar det med oss.3: Du som person är en kaxig liten tjej med atityd. Du vågar säga vad du tycker, du är även snäll, pålitligt & rolig kompis. Och en underbar och kärleksfull fast krävande ( som du säger ) flickvän. & såklart en tjej som aldrig ger upp, som vågar kämpa in i det sista. ♥Kram! / Hanna :)

2011-06-20 @ 12:25:58
URL: http://hannasante.blogg.se/
Postat av: HannaSantesson :}

1. Kärleken.....hur känner jag där nu, finns det nån & vem isåfall?2. Bloggen.......3. Jag som person......Sv:

1: Jag tror att det känns lite tomt sen det tog slut mellan dig och Adam, men du har kommit över det. Och att du inte hinner tänka på det eftersom du har underbara hästar, familj & vänner. Fast det är klart att det inte hade suttit fel med kärleken,

och att du gillar någon där ute som jag tror du kommer få om du bara fortsätter kämpa för honom. För jag vet hur modig du är.2: Du tar bloggen som ditt andra liv, det är en del av dig. Och du är glad att du har den. Du kanske inte kan skriva ut allt för personliga grejer i den men iallafall en 90% av vad du tycker/känner & gör. Du delar det med oss.3: Du som person är en kaxig liten tjej med atityd. Du vågar säga vad du tycker, du är även snäll, pålitligt & rolig kompis. Och en underbar och kärleksfull fast krävande ( som du säger ) flickvän. & såklart en tjej som aldrig ger upp, som vågar kämpa in i det sista. ♥Kram! / Hanna :)

2011-06-20 @ 12:26:18
URL: http://hannasante.blogg.se/
Postat av: Två vänner.

1. Tror du fortfarande tycker om Adam lite, men det kan vara någon annan som du inte vill skriva ut än :)2. Du tycker nog att det förmodligen är kul att din blogg är så stor! :)3.du är ju 11 år, men du ser ut att vara äldre, och tror du känner dig äldre också, eller det sa du i ett inlägg i allafall du umgås med äldre vänner ! Du är en söt och verkar vara väldigt glad :DKramar från oss! :)

2011-06-20 @ 12:43:55
Postat av: Lina

Kärleken: Det finns någon som du gillar VÄLDIGT mycket. Vem det är vet jag inte men ändå vet jag på något konstigt sätt. Jag tänker inte skriva vem jag tror det är här utan det får stanna inom mig.Bloggen: Bloggen är en del av dig och jag tror du verkligen älskar din blogg när massa personer skriver bra/gulliga saker men när vissa börjar skriva negativa saker om bloggen/dig så kan det bli lite tröttsamt när dom inte förstår hur det egentligen ligger till. Du kämpar verkligen med bloggen.Nellie: Du som person är snäll,rolig och helt awesome (tycker jag) men du kan även vara en kaxig tjej med attityd.

Du skulle aldrig ge upp utan du kämpar ända in i det sista.Nellie du har gjort mig till en annan person på ett väldigt positivt sätt genom att jag har läst din blogg.

Nellie du är TOPCLASS och så kommer det alltid att vara.Kram!

//Lina

2011-06-20 @ 13:08:10
URL: http://luckystar.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej Nellie! Såhär tror jag:

1, jag tror du gillar någon mycket just nu, men jag tror du är lite rädd för att han inte känner likadant för dig. Dessutom kanske du är lite rädd för att om ni skulle bli tsm så skulle det bli som dina andra pojkvänner, att alla skulle vilja vara med honom och så. Just nu tror jag att Stella ligger dig varmast om hjärtat!2, jag tror du är jätteglad och tycker det är jätteroligt över att du har bloggen! Att du har kommit så långt med den och att du har blivit som en idol/ förebild för många! Du skriver ut väldigt mycket om dig själv och ditt liv, men du håller ändå gränsen till vad som är för personligt för att skriva ut. Bloggen är nog en del av dig.3, du är en väldigt snäll tjej men ett stort hjärta, men samtidigt tuff och du vet exakt vad du vill och vart du vill komma här i livet med dig själv, hästarna, och kärleken. Du känner dig själv bra, och vågar säga vad du tycker och känner och står för det.Du är en bra chey, så fortsätt och gör det du gillar, och gå din egna väg!

2011-06-20 @ 13:23:42
URL: http://qvenild.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Du är kanske kär i någon, men har inte skrivit det på bloggen än, du kanske vill vänta lite med det.2. Du tycker det är jätteroligt att blogga när din blogg är så stor och fortsätter gärna på ett positivt och glatt sätt.3. Du är elva år men ser mycket äldre ut. Du har vänner som litar på dig och är snälla mot dig när du är snäll tillbaka. Du är en personlig tjej som vet att du kan och kämpar! Du är lite blyg till att börjas med, men sen är det full rulle! Du är glad och är hjälpsam tjej som gärna hjäler andra med saker dom kanske har svårt/ jobbigt med.Kram! :))

2011-06-20 @ 13:39:15
URL: http://ponnyhepporna.blogg.se/
Postat av: Matilda :D

1. tror typ du gillar nån , men bara dina allra närmsta vet vem.

2. du tycker det är grymt kul att så många tycker det är intressant att läsa om DITT liv. vad du gör och så. å sen så är det väll kul att tjäna pengar på något som är roligt! :D

3. Du verkar få typ allt du pekar på. Men som alla andra som hade betett sig bortskämt då och kaxigt, så verkar du bli glad såfort du får något och verkar var ödmjuk trots att du verkar ha ALLT! du e mogen och så :)

Nellie Berntsson, du äger! :D

2011-06-20 @ 13:51:13
URL: http://matildaochester.blogg.se/
Postat av: Qendresa1. Kärleken.....Jag tror du är kär i Adam men vågar inte berätta det för honom, du är rädd för att bli sårad. Om det nu är så att du fortfarande är kär i honom tycker jag att du ska berätta det för honom som en modig och mogen tjej.2. Bloggen.......DU är riktigt glad över att du har trogna läsare, får fina kommentarer varje dag som gör så att du kan vara positiv hela dagen, innan du sover osv.3. Jag som person......JAG tycker att du är väldigt mogen för din ålder, minns när jag precis hade hittat till din blogg och jag trodde aldrig att du var 10 (du var 10 år då), minst 13-14 år trodde jag att du var. Okej nu till hur jag tror du känner from the inside, ja tror att du mår jätte bra, är lycklig som fick vara med i ponnyakuten. Har världens bästa vänner och familj som stöttar dig genom allt som gör att du mår extra bra.KRAM :)2011-06-20 @ 13:54:04
URL: http://alesas.devote.se
Postat av: elin

vill du bli länkad ? :)

2011-06-20 @ 14:07:48
URL: http://eelinaandersson.webblogg.se/
Postat av: lotta

vilken storlek har du i din bh

2011-06-20 @ 14:09:44
Postat av: Fanny

2011-06-20 @ 14:18:34
Postat av: Fanny

1. Det är ju han. Han som du är kär i, du vill berätta för honom, som att du borde och måste. Du är rädd för vad han skulle tycka och vad svaret skulle bli. Men du håller på att explodera.2. Det är där du får skriva vad du vill, vad du måste och vad du känner för. Det känns otroligt bra att ha så många läsare som stöttar dig och som läser det du skriver. Hur än du mår kan du vända dig till din blogg. Med en stor blogg, let's face it - man får ta lite skit, men du låter det här inte påverka dig! Du får lära känna en hel del nya människor genom din blogg, det är alltid nån som förstår dig. Du ska vara jävligt stolt över dig själv som nått såhär långt med bloggen, som du brukar säga: It's all about Nellie Berntsson!3. Då du träffar nya människor är du självsäker, men ändå lite blyg. När du har lärt känna någon är du däremot sprallig, glad och lite crazy. Du är målmedveten, har du ett mål ger du 100 % för att nå dit. Trots hinder på vägen så jobbar du vidare. Med dina bästa vänner är du helt dig själv, dina bästa vänner vet allt om dig för du litar på dem. Du har en storng attityd och vågar stå för vad du tycker, you go girl!//Fanny, hoppas du gillade det. Där här iaf min uppfattning av dig. :)

2011-06-20 @ 14:43:08
Postat av: Maja

1.Jag tror nog att du tycker om någon men har bara berättat det för dina närmaste vänner änsålänge.2.Du älskar din blogg med dina många (väldigt många) läsare som ser upp till dig. Du tycker om dina läsare och gillar att skriva känsloinlägg.3.Jag tror att du är en snäll tjej som oxå är lite kaxig. Asså inte såhär ''dumt'' kaxig utan att du lixom gör som du vill och kör ditt egna race. Jag tror att du litar på dig själv mycket och låter ingen ta ditt självförtroende ifrån dig!! Men du verkar väldigt ''romantisk'' innom kärleken oxå och att du älskar dina ponnys fast dom är busiga ;) (det är klart att man gör!)Kram :))

2011-06-20 @ 14:50:05
URL: http://maja.hagneryd.com
Postat av: Annie

Vilken fin blogg du har:) Jag gillar bakrunden:)

2011-06-20 @ 15:01:56
URL: http://annielivet.blogg.se/
Postat av: Alexander

Fin blogg! Titta gärna in och läs mina erotiska noveller!

2011-06-20 @ 15:26:25
URL: http://saligt.blogg.se/
Postat av: Julia Ramel

1. Du är KÄR I en kille, riktig kär men vågar inte säga det till honom. Han är äldre än dig och därför blir du lite osäker. Han heter J**** och du verkligen älskar hans humor XD2. Din blogg blir större och större, och du du får mer press på dig. Du får massa söta och snälla kommentarer, som gör dig starkare och vill blogga mer och mer. Du blir förbanad när anonyma inte står för vad dem tycker men skiter i dem och kör vidare.3. Du är lycklig just nu, det går riktigt bra med Stella och du får nya kompisar. Du ligger på blogg.se listan nästan hela tiden och du känner dig stark. Du är i en bra period just nu och du är as glad att du fick vara med i ponnyakyetn.<3

2011-06-20 @ 15:36:56
URL: http://juliaramel.blogg.se/
Postat av: thilda

oj, nu ska vi se om jag kan få till det.

Kärleken- jag tror du vill vara singel, men hittar du nån så faller du. kanske låter dumt men det jag menar är att du nog vill vara ganska mycket singel nu, kunna göra lite vad du vill och inte bara bli sårad sådär direkt. du gillar nån, det märker man.. ;) vem vet man inte för du är osäker på om du vågar ta en risk att berätta och kanske bli sårad igen, men det finns nån lite äldre pojke där ute som du tittar in lite extra :)<3Bloggen- du fortsätter jobbar på, du vet att det finns massor med människor som läser och gillar dig utan att kanske känna dig. lite knas? men de läser din blogg och diggar den sjuukt och det är därför du fortsätter och det är det du vill göra. men kanske ta till med nästa växel- skriva ÄNNU mera och bli större(även fast du e känd). en sak bara nellie, du behöver inte göra fler inlägg om du inte orkar! alla vi som läsar, vissa kanske också har häst.. de fattar att de ÄR jobbigt och tar mycket tid, så om du inte orkr så måste du inte blogga för det är din ork som bestämmer och den ska du ha resten av ditt långa liv, så bara att vi inte pressar dig när du e ung :/ grejjen är den att jag vet att du inte kommer blogga mindre för att du kanske behöver vila för du har det goet i kroppet som bara vill göra saker hela tiden och leverera nytt. men det var bara en grej så du inte känner dig pressad :)<3Du som person-hmm... nellie berntsson. namnet är stort nu! du kommer komma långt. är man 10 snart 11 år och är känd på stora skvallerbloggar som kanske 18 åringar har och har över 12000 läsare per dag+ är grym i ridningen-då kommer man långt. vet du nellie. min förra lärare brukade alltid säga till mig, "vad vill du bli mathilda? för jag kan se, att de du vill kommer du att göra om några år. vare sig det är ridning, bli advokat, artist eller nästa fredrik reinfeldt så kommer du bli det!" och det tror jag om dig också. du har den där extra glöden i ögonen so tar dig vidare. hah asså det är otroligt hur långt du har kommit i livet! jag hoppas att du fattar att det bara är kanske 1 på 1000 som lyckas. och du gör det när du är 10/11 :o

nej nu ska jag sluta skriva, men bara så du vet så kommer du komma långt och alla kommer sitta och hejja på dig när du kommer hoppa stella på SM om nåt år! kom igen nellie och lycka till*! :)<3

kraam<3

2011-06-20 @ 15:57:36
URL: http://thildaljungberg.blogg.se/
Postat av: Lisa

1. Kärleken.. Jag tror att du gillar en äldre kille, men vågar inte berätta det för han. Killen är perfekt enligt dej !2. Bloggen.. Du är mer än glad glad över att du har så många läsare, du är glad över att du skaffade bloggen men trodde aldrig att den skulle bli såhär stor! Men du tycker också att det kan bli lite jobbigt.. typ folk som viskar till varann och bah: Kolla, där är Nellie Berntsson, Det tycker du är lite obekvämt och du tycker att dom kan säga: HEJ NELLIE istället.

Men du är väldig stolt över bloggen ändå.3. Du som person, Du är grymt snäll och skulle ALDRIG snacka skit om någon.. Du tycker dina vänner än bäst och du älskar din familj&Stella mer än något annat. Du är väldigt omtänksam och kan vara lite blyg i början men det släpper snabbt.

Du är också väldigt rolig och är super duktig på att trösta folk som är ledsna o så. Du kan prata med dina bästavänner om allt.Så här tror jag att du är som person :) Kram ♥

2011-06-20 @ 16:10:03
Postat av: kicci<3

du är kär i en kille och har starka känslor för han, han är äldre än dig och mogen.

du och stella går framåt i ridningen för varje dag.

du längtar tills augusti när Bellman kommer, men kommer att sakna Thonna ändå...

du har hästarna att sköta och bloggen at blogga på, du har inte så mkt tid kvar för dina vänner...

du har omtänksamma vänner som alltid finns där för dig och som stöttar & peppar när det behövs, du ska vara rädd om dom.

du & Gustav är bra vänner, du och Adam har inte ens kontakt...

du älskar dina bloggläsare och vi älskar din, du ser oss som dina vänner och vi peppar din när det behövs.

nellie, du är: snäll, knasig, egen, snygg, söt, vacker och mogen.

du tycker själv att du är mogen för att du har större vänner :)

du vill komma långt i hoppningen. <3 <3 <3 <3kram Kicci<3

2011-06-20 @ 16:11:47
Postat av: Alexandra

jättefin blogg :)

2011-06-20 @ 16:18:07
URL: http://ryttarnaslife.blogg.se/
Postat av: Klara

Aha du..Det var inte lätt ;)

1.Det låter konstigt..Men man gillar alltid någon. Även om man inte är kär..Men DU är det och jag tror att det är äkta kärlek du är med om! Din lyllos!;P

Du vågar inte säga det.Du kanske är rädd att bli sårad eller på nått sätt såra nån :)Fast ändå tror jag att ingen annan än Stella kan ta lika mycket plats i ditt hjärta,aa så är det nog <32. Den är fantastisk hur man än är som preson måste man älska den! Du är nog grymt stolt över hur många bloggläsare du har! Och av alla dina underbara kommentarer!.. Vet du vad jag just kom på? Att min kommentar är en av dem! <33.Du är nog den söta lilla flickan som alla vill bli vän med! Som jag vill! :) Jag lovar på alla sätt och vis att du är underbar som person! Jag tror/hoppas du har grymt kul på PA och att ni löser problemet!Jag är också 11 o ska börja i 5:an men jag är lungt inte lika söt som dig!

Vill så gärna ha kontakt med dig! Men du vill nog inte så många vänner som du redan har..Skulle vilja lämna ut min e-post men vågar inte..Så snälla kan du svara på det här! Det skulle betyda mer än guld!? <333Det gör väl inget om jag har gjort en dikt åt dig och Stella?På din rygg ska jag alltid rida för att alltid få känna din trygghet vid min sida.

I flera år ska vi vandra och visa alla att vi älskar varandra.

För du är min och jag är din,

vi är varandras och utan dig kan jag inte andas.

Utan dig vid min sida får alla andra se mig lida.

Allting blir mycket lättare när man är två,

Det är du och jag, nu föralltid och då.

Utan dig går allting snett, då kan jag plötsligt inte göra någonting rätt.

För du och jag, det är vi och så ska det alltid förbli.

Min älskade Stella! <3Kram Klara! Snälla svara! :))

2011-06-20 @ 16:22:50
Postat av: Emma

det pågår en Veckans blogg hos mig just nu som avslutas på söndag, och jag tycker absolut att du ska vara med ;)

anmäl dig i länken nedan ;)

HÄR: http://daghjort.blogg.se/2011/june/veckans-blogg-vinnare.html#comment

2011-06-20 @ 16:53:42
URL: http://daghjort.blogg.se/
Postat av: Emmie Jarl

du är en riktig cooling ! ;)

2011-06-20 @ 16:56:02
URL: http://ponilover.devote.se/
Postat av: Amanda ♥

1, Du är kär i en kille du tycker är underbar, han är den enda du tänker på när man säger kärlek, da vill skrika att du älskar han så högt att hela världen hör det men vågar inte för han kanske inte känner lika för dig..Du smsar och allt med han men vågar inte säga att du gillar han men du vill det, Jag är säker på att han känner lika dant! :)2.Din blogg är perfekt inner håller allt den ska och du är jätte nöjd, Alla älskar verkligen din blogg jag är in på den minst 6 gånger per dag x)Du känner dig ganska speciell när du har en av sveriges bästa bloggar, du uppskattar dina läsare och mår bra :) Du kan skriva allt i den och du vet att jätte många bryr sig och kommer att läsa de å kommentera :)3.Jag känner dig inte som person men genom bloggen, du är en super söt snäll och mogen tjej du är bara 11 år , men snälla tjejer kan också ha egna åsikter,du vet vad du vill och de blir oftast så :)Du gör säkert som alla andra tjejer, alltså snackar skit men inte om dom du älskar mest.Du har en underbar familj och fina hästar som du aldrig vill sälja men ibland måste man sälja dom för att man inte passar ihop..Du är jätte duktig på att rida och är lung å duktig..Kommer inte på något mer men du är den sötaste NELLIE BERNTSSON!:D ♥ Btw nästan så man måste träffa dig för att lära känna dig! :)

2011-06-20 @ 17:19:20
URL: http://amandahogstrom.blogg.se/
Postat av: saga

e de olivia taylor? :o känner du henne bra? ;)

2011-06-20 @ 17:28:03
URL: http://ssagans.blogg.se/
Postat av: alice

1. Jag tror att du är sjukt kär i nån kille, men vågar inte säga det till någon.Jag tror att du är så kär i honom så att du ligger vaken och tänker på honom om nätterna, du ler varje gång du hör hans röst osv!2.Jag tror att du tycker att det är jätteroligt att ha en sån stor blogg, men jag tror oxå att du tycker att det är ganska jobbigt ibland, och att du ibland önskar att den var lite mindre och så. Men jag tror att du tycker att det är väldigt roligt att du knappt har några haters alls!3. Jag tror att du är väldigt snäll, ibland lite för snäll. Jag tror oxå att du har många vänner, och att det är lätt att bli din vän, men det är inte lätt att få dig att lita på en person, då måste den personen först visa att den går att lita på. Så jag tror att du har många vänner, men bara tre-fyra stycken som du verkligen litar på. Sen tror jag också att du mest av allt älskar din familj, dina hästar och dina närmsta vänner. Din drömkille skulle vara mogen, snäll, kärleksfull och rolig. Han ska också kunna omgås med dina andra vänner och din familj, oxå ska han tycka om smilla. Han ska oxå acceptera att du har en stor blogg, så han kanske blir uppmärksammad av andra tjejer som är avudsjuka på dig, men han ska inte bry sig om dom. Han måste även förstå att du har vänner, familj, hästar, och bloggen som tar din tid, så han kan inte vara med dig varje minut. Han ska oxå vara gullig, skicka söta sms och stå för att han älskar dig.

2011-06-20 @ 19:56:53
Postat av: Anonym

kan inte du göra en videoblogg när du visar ditt rum när du kommer hem? :D

2011-06-20 @ 19:58:39
Postat av: hej

du gillar nicholai, mer än vän ;)du älskar din blogg men det skrämmer dej ibland att den blivit så stor.du är trygg i dig själv och satsar fframåt!!

2011-06-20 @ 20:20:52
Postat av: Petra

DRIVER DU? ÄR DU 11 ÅR???? DU SER FAN UT SOM 96A?

2011-06-20 @ 21:05:36
URL: http://alwaystry.blogg.se/
Postat av: Izaa

Tjoo Nellie! Din blogg ät bara bäst!

Kramizzar Izaa<33

2011-06-20 @ 21:21:37
Postat av: Julia

Är jag än av de trogne du skrivit? :DDD

( Jag som vann bildtävlingen,Den "fule/fina") Du har skrivit Julia, är det jag? Trogen läsare är jag iallafall!1. Kärleken.....hur känner jag där nu, finns det nån & vem isåfall?

Ja du är kär i en person.Då jag inte känner dig personligen och du inte lämmnat ett ända spår av vem.. Men jag skulle vilja säga Nicholai? Eftersom han är den ända "nya" killen du lärt känna senast. Och jag tar för givit( borde kanske inte det) att det inte är någon du kännt innan.O aa Nicholai är enda du lärt känna??2. Bloggen.......

Du undrar hur stor den kan bli...Och du vill bli störst.Du kan inte sluta tänka på att du inte vet vad du ska tänka. Att du är 11 år och flera tusen människior läser din blogg. Många år framför dig..när kommer bloggen ta slut?..3. Jag som person......

Åh.. Den här bir som alla andra? . Alla vet att du är glad tjej osv.. TRÅKIGT!

Ingen vet hur du är liksom?

du kanske är en bortskämd unge som äter hela tiden ( inget fel med det men aa...)och är skit tråkigt, blir tjurig osv... MEN genom bloggen så verkar du som om du är min spegelbild <3 . höhö xD nä men sant... Du är den där snälla underbara glada tjejn som är positiv när det gäller det mesta. DU ÄR OBESKRVLIGT UNDERBAR!

Men det är som med pedofiler, verkar unerbara genom internet, men sen så är dom inte det. Men jag är 99,99 % säker på att du är helt underbar. Jag har ingen blogg men jag vill ge min ridklubb en länk men då måste jag skriva vart den ligger o det känns lite halv bra XD så länken får hm...vet inte... Men skit samma.. vill bara se om jag känner dig bäst.. fast jag inte träffat dig! ge länken till någon annan trogen läsare.. bara jag får veta hahah .. :)nu babblar jag.. haha :D

2011-06-20 @ 21:41:47
URL: http://har ingen..
Postat av: Sara

Knr inte dig men skulle vilja :)

2011-06-20 @ 21:43:30
Postat av: Hannah

1. Jag tror att du är kär i någon, vem vet jag inte men kanske Jacob från pa 1 ?2. Jag tror du är riktigt stolt över bloggen, liksom du är 11 år och är med i mest besökta o aktiva ofta.

Du känner dig nog stolt att ha alla besökare o allt !3. Du är väldigt snäll person som många vill lära känna, du är nog lite nervös nu när Bellman kommer. Men det kommer nog gå jätte bra för er 2 <3

Men samtidigt lite ledsamt att lämna Thonna.

2011-06-20 @ 23:15:22
URL: http://hannahlydin.blogg.se/
Postat av: M :)

Du gillar Alex!!!! :D

2011-06-21 @ 00:49:30
Postat av: Josefine

Hej Nellie! Hoppas du har det super nere i skåne! Här är min uppfattning av detta:1. Jag tror du är kär i ********. Ni har på sista tiden blivit sjukt bra vänner. Du tycker det är läskigt att erkänna det för dig själv att du gillar honom, han är äldre och du är rädd att bli sårad igen. Och du vågar inte berätta för honom hur du känner, rädd för vad han ska tycka. Rädd för att du uppfattat alla signaler från honom helt fel.2. Du älskar dina läsare och gör verkligen din blogg till... ALLAS blogg. du gör oss så delaktiga. Du fattar inte hur den blivit så stor. En liten tjej på en liten Ö? Men du är oerhört glad att du har bloggen, där du kan skriva nästan allt, och du blir hela tiden förvånad över alla kommentarer du får, från alla människor i sverige som peppar dig när du har det jobbigt.3. Du är säker i dig själv, vet vem du är och vad du vill. Du har dina mål och tänker aldrig ge upp. Du vet att du är mognare än de flesta (alla?) 11-åringar, det skrämmer dig lite. Men du är stolt över det. På ytan lite blyg, kaxig tjej, du tar ingen skit. Du är omtänksam, tänker på alla andra före dig själv. Du har lätt att prata med folk. Du har ett par bästa vänner som du älskar otroligt mycket och litar på, sen har du lätt att prata med folk och skaffa nya vänner. Du är lite galen, och det är precis det du gillar med dig själv. Du saknar kärlek, du saknar att vara i ett förhållande. Du vill ha någon vid din sida, någon som inte sårar dig.

2011-06-21 @ 02:36:16
URL: http://teamhusebacken.blogg.se/
Postat av: Smilla

1. Det finns nån. Nån kille som är äldre, som du älskar.. Men du vill inte skriva ut det här....2.Stor. Du gör den värkligen som allas blogg. Du ställer frågor till oss. Lägger upp idolbilderna. Tackar så mkt på våra bloggar. Kommenterar o peppar.

Men hur tänker egentligen DU med din blogg?

Den ä stor, du skirver jätte bra texter. Man blir fäst. Du bloggar varenda dag, flera gånger. Om du skulle ha bloggpaus o bloggen var helt tom i flera dagar. Då tappar du läsare....3. Du som person. Glad, omtänksam, sprallig, snäll, ja kan skriva i flera h. Men du saknar nog att vara i ett förhållande, vill att någon ska älska dig och bry sig om dig, på det sättet. Du har en du gillar, men den vet inte?Kramii äre mig du menar på trogna bloggläsare ? :)

2011-06-21 @ 10:46:21
URL: http://smillalarsson.blogg.se/
Postat av: Filip

Jag filip? :)

2011-06-21 @ 12:23:50
URL: http://filipmanfredson.bloggplatsen.se
Postat av: agnes! :)

Hej Nellie! :)1. Jag tror du gillar nicholai :)

2. du är trygg med den, och blir rädd när du ser hur fort de går bättre med den och den blir såååå stor och är jättebra <3

3. du är stolt med dig själv, och de borde du va :)

kraam hoppas du har de bra <3

2011-06-21 @ 19:10:47
Postat av: Anonym

1. Först så trodde jag ärligt att det var nått mellan dig och Nicholai, men han är nog liiite för gammal för dig. Sen så fick jag reda på det senaste skvallret! Nellie + Victor Braun-Ramnits = ..? ;)

2. Det märks att du älskar din blogg och dina bloggläsare , och all tid du lägger ner på din blogg, det är guld värt!

2011-06-21 @ 19:35:08
Postat av: Michelle

1.jag tror att du är väldigt kärleksfull och många killar gillar dig. Men du har EN som du gillar mycket. Men det är din hemlighet. men just nu tror jag att du gillar Stella väldigt mycket. Ni har nog stora framgångar. men du bjuder på dig själv och är den du är.2. Jag tror du är glad över att du har så mycket besökare och komentarer.3.Jag tror att du har lärt dig jätte mycket och att du är glad och stolt över stella. nu kanske stella känns ännu mer som en underbar häst. Jag tror du är glad att få komma hem till familjen men du kommer nog att sakna alla kompisarna i ponnyakuten och tränarna och allting.

2011-06-21 @ 19:52:57
Postat av: Ina Ögren

Kärlek: Tror typ inte du försöker hitta någon. Du e ju bara 11 åsså har du så mke å göra me dina ponnys å så. Men skulle du stöta på nån du gillar tror jag att inget skulle hindra dig.Bloggen: Tror att du får grymt bra självförtroende över att du får så mke positiv respons till det du gör. Men samtidigt lite rädd att du ska förlora läsare?Du som person: Tror jag är rätt stressad och inte hinner fundera över livet o dina känslor så mke. Tror också att du kanske inte är så självsäker som du intalar dig själv att du är. Att på insidan kan du ha en gnutta prestationsångest..? Vet hur det känns när man e bra på ngt höjer ju folk förväntningarna. Nån gång brister de ju...

2011-06-21 @ 20:03:55
URL: http://ponnyskruttarna.webblogg.se/
Postat av: Axelina

i kärleken tror jag att du tycker om någon väldigt mycket och för övrigt så är du en chey som många killar gillar! xDbloggen är ju ditt liv! Du uppskattar ALLA läsare och skriver verkligen vad du tycker och tänker. din blogg är är bäst och jag läser varje dag!dig själv som person tror jag är väldigt snäll och omtänksam och du är alltid dig själv och du är en person jag vill lära känna bättre. :)

2011-06-21 @ 23:25:23
Postat av: sofia

Är det mej du menar som trogen läsare?!:) kram

2011-06-22 @ 20:50:17
URL: http://sofiamagnbrant.blogg.se/
Postat av: sara ♥

1. Jag tror att du känner en strak kraft mot den du är kär i nu! Du är nog osäker. Ska jag elr inte?

ska man låta de va elr bara säga de? hålla de hemligt eller säga de till hela världen? Alla dom frågorna är svåra för när man är kär så är glad men samtidigt så J*vla förvirrad och rädd.

tänk om man inte vet hur man ska göra elr om inte personen gillar en tillbaka.

Men jag tror du är rätt säker men långt där inne så tror jag du känner en gnutta rädsla. Hur f'n ska man göra för att kunna stå ut men den dumma men härliga känslan?

så de jag säger är att du är rätt säker men lite rädd och förvirrad över hur du ska göra.Och den personen du är kär i (som jag inte vet)

tror jag du känner mkt för jag vet att du inte blir kär i någon för att han är snygg! du gör de för att han har personlighet som passar dig och din värld men visst måste han va lite snygg ;)2. bloggen är som ett hem fullt med massa glada men oxå avundsjuka personer i! Du kan förklara dina känslor för dom och de är minst 10 kommentarer som säger hur dom vet hur du känner? men får fråga en sak

hur F*n vet dom hur du känner??? dom sitter ju inte precis brevid dig medans du ´sitter och berättar din känslor öppet för dom. För jag vet att du har en lite privatliv som vi inte får reda på här i bloggen. så de är så jävla svårt att säga att vi känner dig för de du säger är ju bara ord inte riktiga livet! men men bloggen är ett andra hem för dig och den kan ge dig så mkt. sorg, glädje du kan bli så j*vla förbannad! men är de inte så de ska va? Vi lyssnar du berätttar ♥

så ska de va...♥3. Neliie är en vanlig person. Hon är kanske lite mognar än en 11 åring men hon är lika duktig på ridning som oss andra. Hon har bara tagit åt sig alla helger (nästan) åt att tävla! och jag kan minst komma lika höggt som dig om jag fick chansen att tävla varje helg (mamma jobbar helger) du är duktig,söt och du är bara du. Du försöker inte va en Wanna be utan du är Nellie berntsson. Men jag vet dom som vill och försöker va som dig men ingen kan. Du är så glad och försöker göra alla tillags ^^

Hela du är POWER. Kan man hitta en envisare tjej som ger allt och vill värkligen bli nån och de fattar jag de vill jag med men jag vill inte va såå mycket i rampljuset men du hör hemma där och det ska du va stolt över!Kram♥

2011-06-23 @ 10:01:26
Postat av: Alexandra

1. Kärleken..du gillar nån innerst inne men vill inte erkänna...hur känner jag där nu, finns det nån & vem isåfall?2. Bloggen är ett del av ditt liv.......3. Jag som person är en snäll person och väldigt mogen för sin ålder......Lägger ut "den som känner mig bäst " genom bloggen på LÖRDAG!!

2011-06-23 @ 18:56:58
URL: http://alexxandrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0