Gästbloggare no 13 woop woooooop

Hej!

Nellie frågade mig om jag ville göra ett inlägg nu när hon är borta och har det bra med Tobbe, Anna och alla andra människor ;) Så nu får ni lära känna mig då.

Jag heter Elin Rödjare och är 13 år. Jag har 2 storasystrar och sen mamma och pappa. Det är 4/5 i familjen som rider fast jag och pappa rider mest av oss och dom andra när det behövs. Den sista hatar hästar! Jag även 2 små hundar och ett marsvin.
Jag har ridit så länge jag kan minnas men började på ridskola först när jag var 6 år. Nu har 2 hästar. En New Forest som heter Fredriksbergs Nobel och ett Engelskt Fullblod om heter Red Money.

Pappa och min syrra rider och tävlar Money i dressyr och hoppning sen lite träningstävlingar i galopp. Jag har tävlat honom en gång i hoppning. Då hoppade jag 1m och vägrade ut mig på sista hindret. Money är 10 år nu och har varit galoppör tidigare.

Nobel rider jag mest.

Nobel är en 17 årig D-ponny. Honom tävlar jag i hoppning och ponnygalopp på sidan om. I början när jag hade honom fick jag inte honom över ett vanligt hinder. Men med mycket jobb, tålamod och av ramlingar så har vi nu tävlat LB med placering men har som mål att få en felfri runda på LA. Anna Habringer har faktiskt hjälp mig med allt så hoppas hon och Tobbe hjälper Nellie med hennes problem just nu :)  

Nu undrar ni säkert hur jag känner Nellie? Jag känner henne inte i verkligheten men har haft mycket kontakt med henne genom datorn. Men en sak jag ska göra innan jag dör är att träffa henne :)

Vill ni lära känna mig mer eller har ni några frågor så får ni gå in på min blogg
fredriksbergsnobel.blogg.se.
 
Det var kul att få den stora äran att blogga här <3
 
Hej då / ElinVassegoood fina söta du!

/ nellie b

Kommentarer
Postat av: My

Ååå, så fin din blogg är ♥

2011-06-23 @ 14:04:20
URL: http://mydaily.blogg.se/
Postat av: Alexandra

tycker det är kul när det är lite gästbloggare :)

2011-06-23 @ 14:40:56
URL: http://alexxandrran.blogg.se/
Postat av: amanda

Hej

skulle du snälla kunna rösta på min klänning?! det skulle betyda jätte mycket och vara jätte snällt av dig! :)

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=w8FcIXQhEsIIRpFYAi7LtxNYEaYsWdYIabkgwzB2fJ0xwCJxkE7U#Gallery

kram

2011-06-23 @ 15:57:16
URL: http://aasandstrom.blogg.se/
Postat av: miicka

Hej! Kika gärna in i min blogg och ställ en fråga i min frågestund! :)http://miiickasblogg.blogg.se/2011/june/vi-kor-igen.html#comment

2011-06-23 @ 16:58:29
URL: http://miiickasblogg.blogg.se/
Postat av: Lana

Diggar din blogg design!Rösta gärna på min klänningdesign, det vore jätte snällt!http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=oGjJxBfS2YaJsanW3rdQhzLNhR3C1GDfMnm8mHPddqkLGNf767La#Gallery

2011-06-23 @ 17:08:52
URL: http://gulebax.blogg.se/
Postat av: Zandra

Vad kul att du fick vara med i PA! GRATTIS!Hur går det med allt annat alla kommentarer och självförtroende! Skit i alla, hoppas de går bra för dig!

2011-06-26 @ 21:30:36
URL: http://zandies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0