Gästbloggare no 12

Såhär skulle jag skriva om jag fått gästblogga hos dig:
Hej på er, kul att gästblogga här hos söta nellie och alla hennes goa läsare. När jag såg att man kunde få blogga här funderade jag ett tag på vad man skulle kunna skriva om, och efter många om och men kom jag faktiskt på att jag ville skriva om Nellie själv. Jag vill att alla ska se denna underbara tjej, att alla ska se hur jävla grym hon är. För här har vi en tjej med stjärnpotential så fastän jag hade kunnat skriva om exakt vad jag ville men valde att skriva om den det vanligtvis alltid handlar om. För jag förstår att det är svårt för Nellie att höja sig själv till skyarna, då hade skvallerbloggarna gått heta med att Nellie var egenkär, så är det när man är känd?!
Jag kan ju börja med att säga att jag tycker Nellie är en så satans ball tjej! Hon är som alla vill vara och har allt alla vill ha, hon har självförtroende, överfina ponnyer, stoooor blogg och utseende att döda för. Ändå lyckas hon hålla fötterna på jorden, vara ödmjuk och behandla oss "vanliga" med respekt.
Nellie har fans som är flera år yngre än henne och hon har fans som är flera år äldre än henne, bruden är elva år och beter sig som hon vore femton MINST. Det finns femtonåringar som kollar hennes blogg dagligen, dom önskar att dom vore som henne, lika mogen och med samma självrespekt. Enligt mig är anledningen att folk diggar Nellies stil att hon vågar berätta om sina innersta känslor och tankar.
När hennes kille dumpad henne berättar hon hur ledsen hon är och när hon var spänd inför debuten med Stella får vi veta det, väldigt moget för att komma från en i hennes ålder! Och inte nog med det, hon beskriver allt så folk kan sätta sig in i det hela, hon kanske inte har de bästa meningarna eller de bästa stavningarna, jag menar bruden är fortfarande barn, men ändå fattar folk exakt, dom känner igen sig själv i hennes texter och fastnar för henne.
Om ni frågar mig har vi alla något att lära hos Nellie, även om vi kanske inte alla gånger vill erkänna det, för jag håller med att det känns lite annorlunda och obekvämt att se upp till en som är såpass mycket yngre än en själv, men att Nellie är ball är det inget snack om!
Puss och kram /http://ponnybitchen.blogg.se/

Cool chey ska klart få gästblogga at my blogg ya!

/ nellie

Kommentarer
Postat av: Matilda :D

Nice!

/ http://matildaochester.blogg.se/

2011-06-21 @ 21:07:23
URL: http://matildaochester.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag är 16 och läser nellies blogg flera grr per dag! :)

2011-06-21 @ 21:11:01
Postat av: Cornelia Sommer

Mitt inlägg ju!

2011-06-21 @ 21:51:36
URL: http://ponnybitchen.blogg.se/
Postat av: 15 ÅR OCH GRAVID

Snygg blogg! :)NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY FEMTON ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY FEMTON ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG! NY 15 ÅR OCH GRAVID BLOGG!http://youngpregnant.blogg.se/

http://youngpregnant.blogg.se/

http://youngpregnant.blogg.se/

http://youngpregnant.blogg.se/

2011-06-21 @ 22:15:49
URL: http://youngpregnant.blogg.se/
Postat av: sara ♥

Kan vi två bli bästisar?

2011-06-21 @ 23:34:31
Postat av: Jeanette Karoui Sellström

hej !

Jag är med i en slags tävling på Nelly.com

Skulle du kunna länka ?

och be läsarna rösta

2011-06-22 @ 01:16:58
URL: http://karouisellstrom.blogg.se/
Postat av: kajsa

haha

http://kajoh.blogg.se/

2011-06-22 @ 07:43:42
URL: http://kajoh.blogg.se/
Postat av: sanna

haha konstigt att det är ditt inlägg när det var du som skrev det haha! :)

2011-06-23 @ 09:22:32
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0