Gästbloggare no 12 woop woop

Tjenare Nellies fina bloggläsare! Jag heter Ina och bor i Skåne rätt nära där Nellie är just NU! Jag har en ponny som heter Freddy som är GRYM på både hoppning och dressyr (mest hoppning). Har bara haft honom i ett par månader så har inte börjat tävla ännu, men i sommar är det tänkt att vi ska göra vår första start tillsammans. Jag har även marsvin och katter... Följt Nellies blogg i ett par månader... SÅ, nu vet ni lite om mig! ;)

När jag först började läsa Nellies blogg tyckte jag hon verkade som ännu en av de där bortskämda ungarna som är totalt övercurlad. Suck lixom...Men någonting med henne gjorde ändå att jag började följa hennes blogg. Men efter bara ett par dagar gillade jag henne mycket mer och efter mindre än två veckor var hennes blogg min absoluta favoritblogg!
Hon var inte alls som jag trodde... Dels tycker jag att Nellie rider VÄLDIGT bra! Det är verkligen inte ofta man ser B-ponnyryttare som faktiskt är DUKTIGA, faktiskt KAN rida! På RIKTIGT! 
Många har skrivit att de tycker hon drar sina hästar i munnen, men det tycker VERKLIGEN inte jag. Tvärt om tycker jag hon rider väldigt mjukt även om hon tävlar så höga klasser. Så jag förstår inte de som säger att hon drar sina hästar i munnen, ärligt, för jag tycker soooooo not att hon gör det asså... Så bara lägg av med det liksom!

Sen har vi också (och det är det som jag diggar allra mest med Nellie) är hennes grymma positiva inställning! Tycker det är grymt att en chey på bara 11 år har som GRYM motivation som Nellie har! Det är någonting hos henne som verkligen inspirerar mig! För när det går dåligt för mig och min ponny så brukar jag alltid kracka ihop, tänka att inget går bra, tappar fokus... Så jag vet hur JÄKLA svårt det är att hålla modet uppe regniga dagar då allt bara går SKIT. Så Nellie, du ska verkligen ha ALL creed för att du inte tappar modet de gånger då det går dåligt, att du kämpar på även när det känns hopplöst. För DET är verkligen POWER lixom! Tappa inte modet bara för att en del avundsjuka människor sitter och klankar ner på dig för att de inte pallar gå och ta tag i sina egna liv. Stå på dig! Tro på dig själv! Bara du gör det kan du lyckas med nästan VAD du vill liksom!
Och bara en liten fråga till er som klankar ner på Nellie och säger att hon är bortskämd: Hur hjälper mycket PENGAR Nellie att bli en bättre ryttare? Hur hjälper tretorn? GPA? En prestigesadel? Och hur hjälper dyra tävlingsponnyer henne att bli än bättre ryttare än om hon hade haft en helt vanlig hobbyponny? Och hur hjälper det henne att hennes föräldrar kör henne till massa tävlingar?
Något att fundera på..? Nej men allvar, dessa sakerna gör ju FAKTISKT inte att man blir en bättre ryttare. Det gör att man lyckas bättre på tävlingsbanorna, JA, men det finns faktiskt många duktiga ryttare som inte har möjlighet att ge sig ut och tävla. Men bara för det är de inte mindre duktiga. 
Så TÄNK på det kära ni, innan ni säger varken bu eller bä... Nä, skojja, men ni fattar vad jag menar va? Lika lite som man ska behöva bli stämplad för att man inte har så mycket pengar, lika lite ska man behöva bli stämplad för att man har MER pengar.
Ja, det var det jag ville få fram idag. Dels ville jag bara säga hur mycket jag diggar Nellies motivation och dels att man faktiskt ska tänka efter och inte bara stämpla folk efter det ytliga.
Så, jao, om ni pallade läsa det här och att jag nån stans i allt mitt pladder faktiskt lät lite intressant kan ni ju gärna få gå in på min blogg..?
(www.inaogren.blogg.se)
En bild på mig och min ponny.
Kramar till er! / ina ögrenMen tack för det söta fina du.
Gött att ha såna creed tjejer som DU som läsare. Me love it.

/ nellie b

Kommentarer
Postat av: rubiini

sååå bra inlägg!! Min favorit av alla gästbloggningar hittils!!<3

2011-06-22 @ 18:14:08
URL: http://rubiinibunkell.blogg.se/
Postat av: berta

Nummer 13 ;)

2011-06-22 @ 18:17:19
URL: http://bertakarlsson.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Säger precis som dig ;D

det är inte att hon är bortskämd, hon har nog offrat väldigt mycket för det här, det kräver enormt mycket tid och energi av sig själv om man vill komma såhär långt, ingenting beror på om man är bortskämd elr inte..

du kan vara helt själv ingen som stöttar dig elr någonting utan bara vara helt själv, men bara för det kan man komma hur långt som helst, allting beror på än själv ..

så knipp igen ni som tycker hon är bortskämd :)

2011-06-22 @ 18:26:55
URL: http://kriistiianssson.devote.se
Postat av: linnéa

Bra gästbloggare :) som alla andra också ;)

2011-06-22 @ 18:33:51
URL: http://linnealinneaa.blogg.se/
Postat av: Jonna

Bra skrivet! :)

Håller verkligen med dig om det mesta du skrev! :)

2011-06-22 @ 18:49:22
URL: http://hastsport.webblogg.se/
Postat av: Ella

Ina en glao och go tjej som jag känner x)världens mest bästa person! Hon gör så man håller modet uppe

2011-06-22 @ 19:15:37
URL: http://ponnymupparnaa.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Kika in på min blogg och kolla gärna in klänningen jag designade på nelly.com. lägg gärna en röst också :D

HÄR:http://daghjort.blogg.se/2011/june/rosta-pa-min-klanning-pa-nellycom.html#comment

2011-06-22 @ 20:15:27
URL: http://daghjort.blogg.se/
Postat av: Fredrika

Ina! Najs inlägg, hoppas att jag ser dig någon gång snart! Vill ju se Freddy.Kram .. duvet den andra Freddie o Boy ! <3

2011-06-22 @ 20:25:28
URL: http://wickedhp.blogg.se/
Postat av: antonia

aasfin blogg!

2011-06-22 @ 20:31:10
URL: http://zurru.blogg.se/
Postat av: Max

ska du te Apelviken i midsommar? Min syrras kompis sa de-.- venne om ja ska tro de^^ men skaru de:P?

2011-06-22 @ 20:32:00
URL: http://braxaan.devote.se
Postat av: Emilia

Va med i veckans blogg och få en fett länk :D

2011-06-22 @ 20:46:18
URL: http://saning.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej! Jag har designat en klänning skulle du kunna hjälpa mig att vinna? Skulle betyda så mycket! :Dhttp://nelly.com/se/designyourdress/?obj=EehXLj5TVxpXayJ6c5WGqvckBj9c9LODqtazSSIoDvBdhIWACqGq#Gallery

2011-06-22 @ 21:25:53
URL: http://emlindholm.blogg.se/
Postat av: Ina Ögren - Ponnyskruttarna

Jätteglad över att du tyckte om inlägget! :)

2011-06-22 @ 22:01:46
URL: http://ponnyskruttarna.webblogg.se/
Postat av: diinjennifer

Hehe, hare inte varit två 12:or nu? ;) HeheMen bloggen din ee bra, fortsätt som du gör!

2011-06-22 @ 22:46:37
URL: http://diinjennifer.blogg.se/
Postat av: Anonym

men man behöver ju inte berätta hur mycket pengar man har ..

2011-06-23 @ 11:11:46
Postat av: Lisa

Hej ! Inte för att Nellie rider dåligt , men en bra tävlingsponny gör faktiskt så att de går bättre på tävlingsbanorna !!!!2011-06-29 @ 17:56:12
Postat av: Ina Ögren - Ponnyskruttarna

Bättre på tävlingsbanorna ja, men man blir inte en bättre ryttare. Det var så jag mena ;)

2011-06-30 @ 14:02:09
URL: http://ponnyskruttarna.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0