Dessa brudar on MY blogg

Hej! Nellie bad oss gästblogga, och självklart ville vi göra det! Vi är två tvillingsystrar som heter Caroline och Jennifer och vi är fjorton år gamla (vi fyller 15 i år). Vi bor tillsammans med våra föräldrar, och en chinchilla som heter Bamse, i Stockholm.

Den mesta av vår fritid går åt till vårt största intresse, hästar! Vår familj äger två hästar och har en på foder. Mamma och pappa delar på storhästen Don Habitus, vi båda tar hand om ponnyerna Shadow och Fire.

 

Våra ponnyer:

Shadow har okänd härstamning men vi vet att han är en polsk import. Han är 23 år gammal, men det märks inte så ofta. Hos sina tidigare ryttare har han tävlats i fälttävlan med stora framgångar men också i banhoppning och dressyr. Med oss har han tävlats lättare klasser i dressyr och hoppning. Men vi hoppar inte lika mycket nu för att spara på hans ben nu när han börjar bli äldre. Shadow är en flugskimmel och är en supersnäll ponny som är en vän för livet.  Han är en riktigt underbar ponny med ett hjärta av guld!

Esse Goldfire, eller Fire som han kallas, är en svensk New forest som vi har haft på foder sedan april 2010. Fire har tävlats ganska mycket i dressyr med tidigare ryttare. Jennifer har tävlat men har endast hunnit starta 4 klasser på L:B och L:A nivå. Men det blir fler tävlingar i framtiden. Fire är en riktigt söt och charmig ponny som fångar ens hjärta på några sekunder. Vi är verkligen glada att vi har möjligheten att ha honom på foder eftersom han är en underbar ponny!  

Vi började rida på ridskola när vi var sex år gamla. Vi red på ridskola i några år men på slutet var vi även medryttare på en ponny och hade Shadow på halvfoder. Efter ca ett halvår fick vi honom på helfoder, och ett halvår senare fick vi honom på vår födelsedag 2008. Då stod han ute i stallgången med en stor röd rosett om halsen, och vi tordes först inte fatta att han var en present till oss men när vi väl förstod det blev vi helt överlyckliga! Så nu har vi alltså ridit i ca 8 år. Vi har även ridit vår tränares ponnyer och hästar ca två dagar i veckan innan vi fick Fire på foder när hon hade ponnyer för beridning och försäljning. Vi rider även mammas och pappas häst ibland, och rider gärna andras hästar om någon frågar. J

Nu kanske vi ska skriva lite om Nellie också, det är ju faktiskt hennes blogg. J

Underbara söta Nellie känner vi genom bloggarna. Vi läste hennes blogg och skickade in några kommentarer som hon svarade på och sedan började vi chatta på Facebook och så. Vi hade säkert träffats om vi inte bodde så långt ifrån varandra, men vi hoppas att vi kan åka och hälsa på henne i sommar.  Vi tycker att Nellie är en underbar person som verkligen är så snäll som hon verkar. Hon är verkligen en underbar tjej med ett enormt hjärta som vi tror kommer att gå LÅNGT inom ridningen. Hon är verkligen en jätteduktig ryttare som KÄMPAR och vi hoppas att snart får träffa denna underbara tjej på riktigt, öga mot öga!

 

Tack för att vi fick gästblogga här. Om ni vill läsa mer om oss så kan ni göra det på vår blogg. (http://tvillingryttarna.blogg.se/)

Kramar från Caroline och Jennifer


Kommentarer
Postat av: carro! :-)

Tack!

2011-07-25 @ 23:20:50
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0