Vågar DU vara ärlig??

Ibland bildar man sig en uppfattning om nån.
TRO mig alla har det om fröken Berntsson xd
Jag e likadan själv....kan göra samma sak. Men har blitt bättre på de!

HAR DU NÅN GÅNG HAFT EN FÖRUTFATTAD UPPFATTNING OM MIG, SOM SEN ÄNDRATS MED TIDEN??

Du kan kommentera anonymt, bara kul att du e ärlig & vågar skriva det om svaret e ja xd
Detta ska bli sjukt kul att läsa.....hihi/ nellie

Kommentarer
Postat av: Jossan:D

Haha ja!, En som nu är en väääldigt nära vänn till mig xd. När jag såg henne första gången hade hon lxm party hatt på sig och typ stod å dansade uppe på skåpen i den skolan som vi sov i(det var inneabandy cup, Hon är 98:a o vi bor i samma stad och båda älskar hästar och rider på ridskolaxd). Så jag tänkte ju typ "öö?, hon verkar helt korkad typ..."

Men sen träffade jag henne i stallet å så och lärde känna henne, hon är knasig på ett roligt sätt men då tyckte jag att hon var helt borta xd. Å ja somsagt nu är hon en väldigt nära vänn till mig xd<3.

Så kan de gå...^^

2011-08-21 @ 09:20:58
Postat av: Anonym

Tror faktiskt inte det! Visste inte så mycket om dig innan jag börjat läsa...men det jag hört om dig va bara possetift så jag hade nog inte så förutfattade meningar om dig!Jag läste mig till hur jag trodde du var! :)

2011-08-21 @ 09:32:13
Postat av: ullis^^

aha det har jag :/ förta gången jag var inne på din blogg, trodde jag först att du var typ 13-14 år, sen när jag såg att du var 11, så bara ehe okej?? vadå spelar lixom? störde mig typ på allt du gjorde och skrev XD så gick mest in på bloggen för ha någon att störa mig på dig. men med tiden så var allt oftare inne på din blogg, och började tänka, hon rider inte så jätte dåligt eller det gör inte så jätte mycket att hon e 11 men beter sig som om hon var äldre, men jag ville itne riktigt medje att jag jag örjade gilla din blogg. och sen bara helt plötsligt tyckte jag att du hade stört skön personlighet och bloggen va dö kul att läsa :P^^

2011-08-21 @ 09:34:16
URL: http://toprider.bloggplatsen.se
Postat av: kiccan

ja, det har jag xd

jag uppfattade dig som lite kaxig i början , men nu uppfattar jag dig som en riktigt bra kompis som e rättvis mot alla! :)/ Kiccan

2011-08-21 @ 09:34:19
URL: http://kiccan.bloggplatsen.se
Postat av: anonym

jag tyckte du va sååå fjortis In the start men inte längre gumsi <3

2011-08-21 @ 09:34:52
Postat av: Felicia

heeelt ärligt... ja.

från början tyckte jag du var kaxig, bitchig o trodde du kunde allt, hade finast ponny osv..

men när jag sedan fortsatte läsa, kom jag på att du är den där lilla tjejen som bryr sig om alla. o som alltid tar sina vänner före sig själv, o som har demdära fina ponnysarna, o själv tagit upp dem dit.

du är helt amazing!

2011-08-21 @ 09:39:41
URL: http://fsiecke.devote.se
Postat av: Ida

Tycker du värkar vara snäll och bra på att rida!! :D

2011-08-21 @ 09:42:18
URL: http://idaaugust.blogg.se/
Postat av: Oline Kristiansson

När jag fick reda om din blogg tyckte jag att du var bortskämd, en fjortis och sånt såm fick allt du bara peckade på .. men jag läste din blogg i 2 veckor och jag började tycka om dig, jag kände att du var en schyst tjej med mycket runt om dig, du älskade dina ponnys mer än något annat och kämpade varje dag :) vi höll kontakten och pratade lite då och då. Sen nu i höst tappade du respekten för mig (du vet vad va? xd ) sen frågade jag dig och så nu på senaste tiden ifall du fortfarade var sur på mig och jag var lite sådär att jag gärna ville vara din vän eftersom jag inte menade något illa i höstas, vi kommenterade en discussion på varandras bloggar och blev vänner igen, har ju en vänförfrågan men läste ju för nån dag sen att du inte kan acca xd Jag gillar dig som en vän och jag vill nu lära känna dig bättre (även fast jag vet hur du är nu men xd) och jag vill träffa dig, typ gå på liseberg och kanske bio eller något av det xd det har ju varierat men jag gillar ju dig nu :) Du är en bra vän nellie :)

2011-08-21 @ 09:43:37
URL: http://oliinekristiansson.blogg.se/
Postat av: Fanny

Trodde först att du var värsta "oh titta på mig!"

Trodde också att du var lika gammal som mig - 13 - ^^

Men jag har totalt ändrat uppfattning om dig, du verkar ju asnajs och skön ;)

Skrev mitt namn och så, för att DU ska veta vem det är som skriver det här och som diggar dig och dina ponnys totalt! :)

2011-08-21 @ 09:43:37
URL: http://themo.devote.se
Postat av: maja simonsson

aa, jag gillade inte dig först. vet inte

riktigt varför

men tycket väl att du skröt lite för mkt.

men det har ändrats nu. Nu tycker jag du värkar

vara en go och jätte snäll tjej som jag gjräna är kompis med och vill träffa

2011-08-21 @ 09:44:48
URL: http://ponnyssar.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja i början när du typ gick i 2:an-3:an så tyckte jag att du va en fjortis men när jag började läsa din Blogger pa allvar började jag tycka du va cool nu tycker jag att du är en sööt tjej som e väldigt mogen för sin ålder och som kan bjuda på dig själv =)

2011-08-21 @ 09:52:21
Postat av: Emilia

Hejjhejj!

Jag fick först höra talas om dig genom att min kompis sa att du typ pussade din kille framför andra. så jag trodde du var typ lite snobbig o så.. men sen började jag läsa din blogg, började gilla den och dig mer o mer. nu klickar jag in på den flera ggr om dan. Älskarrej nellie!Kram Emilia<3

2011-08-21 @ 09:55:10
Postat av: Mia

När jag började läsa bloggen fick jag en uppfattning om att du var en tjej som ville vara coolast, tuffast, snyggast O populärast i skolan. Men ju mer jag läste så ändrades det och jag fick en ny uppfattning att du va snäll, vågar säga va du tycker, vill ingen illa, du hänger inte upp dig i "gäng" utan har många olika vänner osv.O att du vill att ALLA ska må bra i din närhet =)

2011-08-21 @ 09:56:28
Postat av: amanda

när jag först klickade in på din blogg tänkte jag "shit vilken mini fjortis som tror sig skapligt, skriver chey och sånt" , det tyckte jag ett tag, tills jag började läsa vad du skrivit, din resa med stella, och lixom ditt liv. Jag ändrade min uppfattning sakta men säkert, och nu tycker jag du är en helt otrolig tjej med sjukt mycket vilja, och mogenhet :D

2011-08-21 @ 09:56:57
URL: http://amandaelsaeriksson.blogg.se/
Postat av: evelina

haha, en liten fjortis, men det var bara när jag kom in på den ;) sen läste jag.. XD

2011-08-21 @ 10:04:58
URL: http://baraaevve.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har det, alla som har sagt "ah hon där nellie berntsson som tror att hon är så mycket äldre än hon är. jävla fjortis"

Så jag trodde att du var nån liten tjej som trodde att hon var cool. Men sen när jag läste mer på din blogg så fattade jag att de inte alls var så. Inte för att jag känner dig, men ah :) Har bättre uppfattning om dig än vad jag hade förut :)

2011-08-21 @ 10:09:05
URL: http://oliviasafarzadeh.blogg.se/
Postat av: Emelie

HELT ÄRLIGT!

Först var du för mig en lite snobbig och kanske lite FÖR modig tjej som jag inte riktigt kunde förstå...Sen efter ett tag vart du en tjej som var 11 år och otroligt mogen.

Grejen var att jag inte visste att du var 11 år i början.

Först efter att tag förstod jag de.

Och då sprak de upp... Du är inte alls en snobbig människa.

Nej, du är en mogen 11 åring som står upp för det du säger helt enkelt.Men efter ytliggare ett tag vart du nån annan... du var inte Nellie Berntsson längre. Det dröjde ett tag...

Och bloggen blev tråkig att läsa...

Men sen! Kom du tillbaka till den Nellie du är och bloggen var rolig att läsa igen! (en period som är svår att förklara)Nu ser jag dig som en tjej som aldrig varit feg, som alltid ståt upp för det du sakt och som aldrig sviker sina vänner... har jag rätt?

Rätta mig om jag har fel.Kram Emelie2011-08-21 @ 10:11:29
URL: http://lovenessie.blogg.se/
Postat av: ida

jag hade det! Eller jag trodde typ du verkade bitchig, men verklige iinte nu längre! ;)

2011-08-21 @ 10:15:39
URL: http://idafreedriksson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag hade det, först . Jag gillade bloggen när jag slank in en dag men sen så läste jag bloggen , för tyckte jag du verkade as go! Men sen läste man mera om när du rammlat av thonna och lite annat , då jag ba, hon är säkert en såndära "vanlig" bortskämmd skitunge xD men det ändrade sig efter ett tag och då märkte man verkligen att du var övermogen för din ålder ochriktigt go ;)

2011-08-21 @ 10:18:44
URL: http://pponydressage.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag trodde först att du ville se äldre ut än vad du är. Typ lite fjortis aktigt x'3 Trodde att du var ganska kaxig och trodde att du visste bäst om allt och alla...Men den uppsikten har ändrats väldigt mycket... Jag tycker inte att du är något utav detta som jag trodde förut. Visst jag kan tycka att du borde skippa sminket och vara mindre "gammal" Eller hur man ska säga. Men du är en tjej som verkar vara go och glad :)Mvh Emelie

2011-08-21 @ 10:25:38
URL: http://fotoryttarnas.blogg.se/
Postat av: Melanie

Ja hihih :D

2011-08-21 @ 10:27:41
Postat av: Ina Ögren - Ponnyskruttarna

Jag trodde typ att du var snobbig och bortskämd först... Men nu har jag följt dig hela sommaren så du är min favvobloggare haha x)

2011-08-21 @ 10:28:02
URL: http://ponnyskruttarna.wordpress.com/
Postat av: Klara♡

Första gångerna jag läste din blogg tänkte jag typ - asså hon är XD

Men nu har jag förståt att du världens bästa Nellie! <3

2011-08-21 @ 10:32:16
URL: http://dressyrohoppryttare.blogg.se/
Postat av: Anonym

har du fått din första mens än?

2011-08-21 @ 10:41:34
Postat av: anonym :)

Ta inte illa upp men första gången jag tittade in på din blogg tänkte jag: Vad är det här för en bortskämd snorunge?! Men jag har läst din blogg ett tag nu och sett mer av dig. Första gången jag tittade in bedömde jag dig snabbt och satte en stämpel , tyvärr :( men nu har jag ändrat uppfattning helt pga din inställning som är så grym! Kämpa på Nellie

2011-08-21 @ 10:47:08
Postat av: Emma

När jag läste din blogg för första gången tänkte jag:

-E hon 11?! Jag tyckte du såg ut att vara lite fjortislikanande sådär! Men efter kanske en vecka ändrades min tanke helt! Plötsligt fann jag inga ord! Amazing...näää du e mycket mer än så Nellie! Första gången jag såg dig rida på en bild så tänkte jag:

-Wow, hon e ju en sjukt duktig ryttare!

Sen när man till råga på det fick läsa om din o Stellas historia var man stum.... Från början fattade man inte att du hade gått igenom så mycket i ditt liv.... Tack för att du o din blogg förgyller min dag! TACK<3

2011-08-21 @ 10:50:20
URL: http://horzeemma.blogg.se/
Postat av: josefine

Jag kör inte anonymt, jag står för den jag är och vad jag tycker..

Min första tanke om dig va bra ändå lr asså jag tyckte du var söt och eftersom jag kände sterre innan hon kom till dig så va de kul att kolla din blogg och se hur hon utvecklades och hur hon mådde liksom. Men sen när jag verkligen kollade hur du rider så ser man på hoppfilmerna att du bara driver med skänkeln och drar lite i turkarna bara när hon ska sakta ner..ingen sätesridning, ingen riktig "go" känsla mellan er. Men du har också utvecklats och du kör med lite sätesridning/styrning nu iaf, vilket är bra!

Sen finns det MASSA andra saker du inte gör helt rätt och helt bra också men då kommer vi till att du e 11 år också, det GÅR INTE att va 11 år och världsbäst! Så jag tycker du är riktigt duktig för din ålder och tycker att du ska fortsätta kämpa och träna livet ut, för ridning kan man inte bli för bra i!! Kram, jossan <3

2011-08-21 @ 10:56:09
URL: http://cheeeeeyen.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja, när jag klickade mig in på din blogg första gången så tyckte jag ju att du var typ värsta fjortisen! Men sen när jag har läst den nu i något år så har man ''lärt känna'' dig bättre! Det är så lätt att man tror att någon är något, men sen när man får läsa sig igenom personens vardag så ändras uppfattningen lika snabbt som det kom till!

Jag valde att inte vara Anonym för att då är man ju anonym lixom. Då får du ju inte veta vem det var som skrev denna kommentaren. Och jag skäms inte över att skriva vad jag tycker, och tänker!

2011-08-21 @ 10:56:56
URL: http://cpskutt.blogg.se/
Postat av: linnea

Första gången jag träffa dig, var via bilddagboken, och då hade jag ju bara sett dig på bilddagboken, inte läst din blogg - visste inte ens att du hade en - och då dansade du på en stol, hoppade ner och råka komma nära mig med armbågen, en annan gång var på Häggvallsdiscot då jag var med 3 personer & min fd bästavän körde limbo & jag hade åkt ut. Du satt bredvid mig med dina tjejer & jag ville börja prata, men jag höll snattran för jag visste att jag skulle skämma ut mig totalt. Men, i mina tankar satt vi & pratade. ^^

Sen det Skärhamnsdiscot trodde jag du var en tjej som bara ville ha uppmärksamhet, som man brukar tro om de flesta tjejer, sen uppfattade jag dig som bara en helt vanlig tjej eftersom jag skrev det till dig på skoj på bilddagboken & du sa förlåt & vi skämtade väl lite om det. Det var inget större allvarligt. Men sen när jag fick reda på din blogg innan den var såhär "känd" (rättare sagt stor, som du brukar kalla den, tror jag ;) så började jag bilda svaga uppfattningar om att du var en helt crazy tjej som gillade att busa med sina kompisar & sådant. Sedan efter det med Gustav & Adam så har jag insett att du är en väldigt stark tjej som har kämpaglöd & så, jag tyckte faktiskt inte alls om dig. Jag satt & titta på din blogg & sa: haha, orka...

Tills jag växte upp & insåg att du inte hade gjort mig något & nu diggar jag dig grymt.

Ja, det är nog så jag har "tyckt" om dig. ;)

2011-08-21 @ 11:02:08
URL: http://linneahillberg.blogg.se/
Postat av: Klara :)

Jag har haft en uppfattning om dig först tyckte jag du såg ut som en som skulle börja sjuan o va bortskämd med tre ponnysar du värkade inte va som på bloggen när man såg dig utanför bloggen jag tyckte du hade en väldigt stor attityd o värkade lite kaxig. Men efter jag började läsa bloggen det va då du o A gjorde slut då tyckte jag det va synd om dig o då kom en helt ny uppfattning starkas tjej hon som gilla hon extremt mycket jag vet inte hur det känns men jag tyckte synd om dig o ville läsa mer sen såg jag dina tävlings klipp med Stella o thonna o blev tagen om man kan säga så men helt plötsligt blev du en som jag ser upp till inom häst världen och utanför min kompisar gillade inte dig men jag fatta inte varför. Inte för o va taskig men jag är glad att det där med A o allt annat hände dig för du har blivit så stark o du har blivit den NELLIE BERNTSSON vi all gillar o respectera o vi vill inte att du ska förändras. :)Thank God for the wonderful Nellie Berntsson! <32011-08-21 @ 11:02:32
Postat av: Johanna

Allra först när jag bara skumläste din blogg och tittade på bilderna trodde jag du var en typisk wbfjortis som låtsades vara mycket äldre än vad du är osv. Men sedan när jag började följa bloggen ändrades min åsikt TOTALT! Du är inte alls som "alla andra" som springer runt och leker coola, utan du är en sjukt grym person som är otroligt mogen för sin ålder och en av Sveriges bästa hoppryttare, samt driver en av de bästa bloggarna som någonsin existerat. DU ÄR GRYYYM HELT ENKELT!

2011-08-21 @ 11:15:23
URL: http://rraainbow.blogg.se/
Postat av: Carro

OHJA! Kom in på din blogg för första gången, via Nicholais blogg. Han hade en bild på dig och Thonna där och jag fastnade bara för Thonna för att hon liknar min sköthäst rätt så mycket, så därför gick jag in på din blogg. Jag tittade runt ett tag, i mina ögon var du då "Fjortis som 11, sjukt bortskämd". Började följa din blogg för jag ville se "Allt löjligt du gjorde". Haha, gud så hemsk jag känner mig såhär i efterhand men så var det faktiskt, så nu är jag helt ärlig! Så följde jag din blogg ett tag och sen förstod jag ju att det var ju inte riktigt sant, det jag hade trott om dig. Faktiskt så långt bort från sant det kunde komma! Nu vet jag hur mycket du kämpar, att du inte bara får allt när du pekar på det, att du inte har några lättridna ponnyer som du bara kan sitta och åka runt på! Du är grym Nellie, och du ska alltid fortsätta kämpa!!Nu har jag varit 110% ärlig och jag tänker helt strunta i att vara anonym, jag står för vad jag tyckt! Nu har jag ju trots allt ändrat mig. ;)

2011-08-21 @ 11:23:45
URL: http://www.stallivet.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Om jag ska vara ärlig tyckte jag att det var ganska löjligt när jag kikade in på din blogg första gången. haha.

Var lite mer åt hållet att "en liten tjej med en blogg", woho!

Om du fattar vad jag menar, ofta när mindre tjejer skapar bloggar blir det ju kanske inte så bra som din har blivit.

Men det ändrades ganska snart. Vet inte hur jag ska förklara, men nu har jag följt din blogg ett tag och får inte alls känslan av att du är så mycket mindre än mig som du faktiskt är. (15år) haha.

Du är en tjej som får tycka och tänka hur du vill, har helt släppt alla förutfattade meningar kring dig.Och det är faktiskt ganska roligt att se en så ung tjej lyckas inom både ridsporten och på din blogg!

Ett fortsatt lycka till!

2011-08-21 @ 11:29:36
Postat av: Ella

Jaa!

2011-08-21 @ 11:36:43
URL: http://ellafasting.devote.se
Postat av: Johanna

Jaop, eller aa typ?Innan jag började läsa din blogg, så har jag en del kompisar som inte gillar dig, som sa att du var dryg, bortskämd, tyken, snobbig osv. Och ja..jag trodde väl på dom, och hade enna den uppfattningen om dig först.

Men det har verkligen ändrats! Just nu är du en av mina förebilder, och jag tycker att du är en enormt cool tjej :)

Kram på dej <3

2011-08-21 @ 11:57:32
URL: http://meuandmylife.blogg.se/
Postat av: Emily Jankkila

2011-08-21 @ 11:59:31
URL: http://emilyjankkila.blogg.se/
Postat av: Emelie

när kmr bellman till dej?

2011-08-21 @ 12:00:05
Postat av: Elin

Ja jag har haft en föutfattadd mening om dig. När min kompis läste din blogg en gång och jag var hos henne då tänkte jag shiit hon tror hon har allt och hon tror hon är så snygg och sen när jag kom hem så checkade jag in på din blogg så något måste väl fasnat. Och efter det följer jag din blogg och har helt ändrat mig du är liksom 11år och har enn stor blogg och du får säkert skit varje dag och du står på dig och fortsätter som inget hänt (tror jag iaf). Du är liksom min förebild jag är 3 år äldre än dig. Så fortsätt i den riktniningen som du är i nu då kommer du gå ännu längre. Kram :D <3

2011-08-21 @ 12:07:10
Postat av: Linn

hehe ja det har jag läste massa skvallerbloggar som skrev massa skit om dig ex att du var dryg otacksam m.m

sen började jag läsa din blogg och då ändrades det helt!<3

2011-08-21 @ 12:09:26
URL: http://http://liinleijen.blogg.se
Postat av: Lisalundberg

först trodde jag att du var en bortskämd liten unge, fast jag var lite avis på ditt utseende.. tihi :)

men nu efter ungefär 1 år (har läst din blogg 1 år.) så märker jag att du är en trevlig snäll ansvarsfull tjej, som är mycket mognare än alla i din ålder.

Dock är jag fortfarande avis på ditt utseende :)

2011-08-21 @ 12:11:30
URL: http://charliebruden.blogg.se/
Postat av: Emily Jankkila

Jag tycker man inte behöver kommentera anonymt bara för att skriva sanningen... Det ju bara..sanningen.Ok,om jag verkligen ska vara ärlig Nellie,så har jag rent utsagt hatat dig! När nån av mina stallkompisar sa: Åh,jag älskar Nellie så mycket,hon är gryym! Så så svarade jag inte ens. HAHA.

Först när jag fick veta vem du var,så tyckte jag att du var urgullig. Och det var genom Nicholai's blogg. Jag tyckte verkligen ni skulle bli tsm,att ni passade och en massa sånt. Sen började Gangsterponnyn skriva en massa saker om dig,ditt utseende hur du behandlar dina hästar och skit. Då fick jag också reda på att du hade en blogg. Men jag ville inte ens kolla in din blogg för jag ville inte se alla dina bortförklaringar till allt som hon hade skrivit. Jag lyssnade på allt Gansterponnyn skrev och började typ hata dig.

Men en dag så länkade Nicholai dig och då gick jag in på din blogg. Kolla in alla fina bilder på dig,alla videor du gjort och sånt. Imponerade mig verkligen.. Att du var så liten men så mogen och duktig.

Så istället för att trycka på "Sant" på varje inlägg som Gansterponnyn skrev om dig,började jag trycka på falskt","dumt" osv. Sen har jag bara läst din blogg och tycker att du är en bra bloggare!

Ta inte illa upp med det där med att jag hatade dig.. För du är verkligen fin,vacker,gullig,söt och verkligen duktig inom ridningen! Fortsätt så så komer du bli nåt ÄNNU större! Jag hejar på dig Nellie!

Hoppas du fick en bra beskrivning.. Kolla gärna in min blogg och kanske lämna ett svar?

2011-08-21 @ 12:13:22
URL: http://emilyjankkila.blogg.se/
Postat av: Anonym

min uppfatning av dig är att du är en glad och ärlig tjej som värkligen älskar djur och framförallt hästar<33och att du alltid är dig själv men att du förändras med du påvärkar inte det:)<33

2011-08-21 @ 12:16:22
Postat av: julia

glömde att skriva att det var från mig julia<333333 krammmm<3

2011-08-21 @ 12:17:22
Postat av: Anonym

Ja, det har jag. Folk berättade att du var en liten gullig hästtjej som såg ut som du var 15år och var väldigt mogen för sin ålder. Men sen börja jag läsa din blogg och såg hur omogen du var, du såg inte alls ut som femton år kanske 12-13år, en tjej som lägger ut bilder i underkläder när man är 11år var verkligen inte vad jag trodde du va... Sen var det du själv som trodde du var mke äldre än vad du var.. Så fel dom hade... Sorry nellie men väx inte upp så snabbt det är ngt du kommer ångra sen..

Kram <3

2011-08-21 @ 12:25:13
Postat av: emilia

Nellie det känns riktigt elakt att säga dethär, menmen!jag trodde först att du var typ såhär dryg och riktigt bortskämd, som fick allt du pekade på, tyckte du var bäst typ...men när jag började läsa din blogg så fick jag verkligen skämmas!

jag hade varit riktigt taskig, FÖRLÅT!nu är denna blogg den ända jag läser, du är bäst nellie! <3

2011-08-21 @ 12:41:23
URL: http://ridchey.blogg.se/
Postat av: Alice

När jag först hörde talass om din blogg tänkte jag "Åhnej, inte ännu en fjortisblogg av en omogen 99a" men när jag gick n på din blogg märkte jag hur sjukt mogen du är, och sen dess har jag läst den varje dag, och jag ser faktist upp till dig trots att du är fyra år yngre än mig!

2011-08-21 @ 12:45:14
Postat av: Julia

Ifall jag ska vara helt ärlig nu nellie.. Jag såg verkligen upp till dig först, tyckte du var skit ball. (har varit med nästan från början) Men den meningen har helt förändrats. Jag tycker inte alls du är en människa att se upp till. Du är bara en helt vanlig tjej, som rider precis som alla andra 11-åringar som gör allt för att vinna. Och jag tycker inte du ser så jätte bra ut som alla påstår att du gör.

Förlåt, men jag ville bara att du skulle veta det. Jätte glad för din skull, för att det går så bra just nu med ponnierna och så. Men du som person verkar inte vara någon tumme upp faktist.

2011-08-21 @ 12:45:41
Postat av: ElinT

Nu ska jag vara heelt ärlig:

Först när jag hittade din blogg så tänkte jag "men gu, vem tror hon att hon e"

Efter någon vecka så var det många som snackade om dig i skolan, men jag stod kvar vid min tanke....

Och sedan så tänkte jag "nej, men hennes blogg e ju ganska bra..."

Och så började jag läsa den mer och mer..

Och sedan så tyckte jag att du verkade vara en grymt snäll tjej!

Och sedan dess har jag läst din blogg varje dag och jag beundrar dig mer och mer.

Hur du kan stå ut med alla elaka komentarer och ändå inte ta åt dig?:)

Du är så sjukt duktig Nellie!

Kram

2011-08-21 @ 13:01:28
URL: http://elintaalasen.blogg.se/
Postat av: Linn

Ja, det har jag... Ibörjan så tyckte jag såhär: Ja, men hon är ju bara en liten skitunge som vill ha uppmärksamhet, rider som en kratta osv...

Men nu med tiden så har jag insett att du verkligen vet vem du é. Och att du har snäll osv, den dåliga uppfattningen fick jag av gangsterponnyn, men nej! Nu är jag ett stort fan av dig!Puss ♥

2011-08-21 @ 13:08:45
URL: http://ponyroyals.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, jag trodde att du var värsta fjortisen men nu när jag har följt din blogg så har jag upptäckt att du verkar vara en riktigt go liten tjej (och jag ser upp till dig även om jag är äldre) :)Btw, fortsätt som du gör, du har ett ♥ av guld tjejen och du är bäst på att rida :)

2011-08-21 @ 13:08:48
Postat av: Natalie

Okej, jag kan stå för vad jag tyckte förut och vad jag tycker nu, om dig! :)

När jag började läsa din blogg tyckte jag du var en bortskämd 11 åring som bara skrev om killproblem på bloggen, men sedan ändrades min syn, såg helt plötsligt en fin tjej, som många andra tjejer, lever för ett fint intresse, hästar. Killproblem, säg någon som inte har det lixom.. Men jag har verkligen ändrat uppfattning om dig.. somsagt, ibörjan tyckte jag du var bortskämd, men nu ser jag den fina tjej du faktiskt är! Du kommer gå långt inom ridsporten! :D

2011-08-21 @ 13:15:29
URL: http://littleredrocker.blogg.se/
Postat av: Natalie

usch, det lät bara som massa fjäsk.. Haha! Jag menade det faktiskt ;)

2011-08-21 @ 13:15:52
URL: http://littleredrocker.blogg.se/
Postat av: emelie

nej, har aldrig haft de, ärligt nu, jag har alltid tyckt att du är en stark tjej som är mogen för din ålder, hatar när folk hackar på dig och trycker ner dig, du har rätt att va som du vill lixsom, nellie är nellie!

har alltid tyckt att du är sjukt cool som verkligen vågar, du vågar så mycke som inga andra skulle våga, du står alltid up på dej själv.

diggar dej stort nellie!<3

2011-08-21 @ 13:18:38
URL: http://thatlittletree.blogg.se/
Postat av: elin

kollar du på några andra bloggar ??isåfall vilka??

2011-08-21 @ 13:19:38
URL: http://hoppbellan.devote.se
Postat av: deruuu! ;)

haha, först tyckte jah att du verkade vara en liten bitch som trodde att du var bäst i fan allting! xd men sen så börja jah läsa din blogg åå då märkte jah att du var en glad liten chey som siktar mot toppen och som bara blivit stark i dej sj! (y)

2011-08-21 @ 13:25:26
Postat av: Sara

Hihi, förlåt men i början, då när jag precis började läsa om dig. Så tyckte jag att du var lite överdriven, trodde att du var jättekaxig osv.Det var i början, nu är du en av mina största förebilder, trots att du är två år yngre än mig. Att ha en dröm, och bara bestämma sig för att leva ut den till 100 %. Du är helt otrolig!När jag läste häromdagen om hur Stella var när ni köpte henne till att bli denna stjärnponny hon är nu, är helt magiskt. Jag ryser fasen när jag ser filmer på er två.Stor respekt till dej, och creed för att du är asgrym på att skriva. <3

2011-08-21 @ 13:30:23
URL: http://ccanter.blogg.se/
Postat av: Malin

jag skriver mitt namn för jag är modig ( a )Ibörjan trodde jag att du vart en riktig wannabe fjortis typ?

men märkte att du är ju världens goaste och härligaste chey! :) <3

2011-08-21 @ 13:39:29
URL: http://vanersborgryttarna.blogg.se/
Postat av: Moa bara du inte blir arg nu ioch med att jag är den första som kommenterar vet jag inte hur du reagerar!!

Innan tyckte jag du verkade vara bitchig jag tyckte att du trodde att du var mkt äldre än vad du är, nu är du en av dem mest härliga personer jag vet hahaha man ska inte bedömA nån i förväg!;)kram

2011-08-21 @ 13:52:20
Postat av: majaandrea

Först så tyckte jag att du var liksom "hej, här är jag!!!" men med tiden så tycker jag att du har blivit en skön tjej som bloggar bra.

Jag måste bara säga att din blogg är väldigt fin!

Du får gärna ta en titt in på min blogg, www.majaandrea.blogg.se :) Kram

2011-08-21 @ 14:00:15
URL: http://majaandrea.blogg.se/
Postat av: Candie de oliveira

Fint hår !!!

2011-08-21 @ 14:13:55
URL: http://eyecandie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, första gången jag såg din blogg var när en kompis visade mig den :p , jag såg bilderna på headern och tänkte direkt: ännu en bortskämd fjortisunge... Så jag läste inte ens den? Sen en dag klicka jag in på den och läste lite inlägg och ändrade uppfattning helt! nu e du den enda bloggen jag följer, med undantag för teamsl :) duggar dig sjukt mkt tjejen, fast du är yngre än mig så e du sjukt tuff och jag ser upp till dig !

2011-08-21 @ 14:21:21
Postat av: Anonym

Först trodde jag du var mycket äldre än du är. Kanske tyckte jag du var lite överdriven, asså innan jag läst din blogg under en längre period. Asså te.x jag sminkade mig nog inte så mycket i din ålder. Men det är ju olika? Är helt ärlig nu. Men när man läser din blogg ett tag, så fattar man vem du egentligen är, en toppenhärlig tjej, med fina ponnys! :)

2011-08-21 @ 14:26:36
Postat av: amanda

Första gången jag såg din blogg, då tyckte jag att du var en liten bortskämd unge som fick allt du ville, slet runt dina hästar, och tyckte att du va snyggast i hela världen. Men nu när jag har läst din blogg huur länge som helst, så har min "åsikt" om dig ändrats!!

Nu tycker jag att du är en tuff liten tjej, otroligt mogen för sin ålder. Hur duktig som helst med sina hästar, verkar va en riktigt bra vän! Tänk hur fel man kan ha om en person som man inte ens känner, eller vet någonting om :)

2011-08-21 @ 14:42:05
URL: http://aamandakarlsson.bloggplatsen.se
Postat av: Tova

Jag är ärlig nu, och jag skriver mitt namn för jag står för vad jag faktiskt tyckte.Första gången jag tittade in på din blogg så tyckte jag att du verkade grymt stöddig och inte minst så tyckte jag att du red dåligt. Men så på något konstigt sätt fortsatte jag läsa bloggen, efter ett tag tyckte jag att du verkade ganska taskig o så, men med tiden så ändrades min åsikt, ganska långsamt men jaja.

Och nu är ingen av dem tankarna kvar i mitt huvud.. Du verkar vara en supergullig tjej som alltid ställer upp för sina vänner, och inte minst så rider du grymt bra och har KÄMPAT med dina ponnyer, inte köpt en "färdig" ponny och gett dig ut och börjat tävla MSV direkt..

Jag säger förlåt för att jag tyckte så Nellie, men jag har som sagt ändrat mig nu. Du är grym <3

2011-08-21 @ 14:44:02
URL: http://tovaeivinsons.blogg.se/
Postat av: Lisa

Yees

2011-08-21 @ 14:49:36
Postat av: Anonym

Först trodde jag att du var en sån person som hade ett jätte bra liv och allt eftersom närstan alla killar gillade/gillar dig. Trodde också att du var värsta fjortisen och lite bithig på nåt sätt.. :O Förlåt ärlighet var det här ja.. :OMen efter att jag har läst din blogg och allt som hänt i ditt liv så har jag börjat förstå att du är väldigt mogen för din ålder och är nästan mogen för allt. Och det som har hänt i ditt liv har varit både bra och dåligt och jag hoppas att du får en go fortsättning på livet och jag tror du kommer bli nåt stort nån gång. Tycker du är grymt cool bara för att vara 11 år? och dig skulle alla vilja ha som vän, för du är så skön, sviker aldrig dina kompisar och kan vara samtidigt lite knasig/galen.// 13 årig tjej

2011-08-21 @ 14:53:10
Postat av: amanda

min första uppfattning om dej när jag klickade in på din blogg för första gången i mitt liv var, en liten bitchig snor unge som trodde sig..

jag klickade in på ett videoinlägg på dej när du läste en massa frågor.. och jag satt o min mun var helt öppen och det ända ja kunde säga var " WOW" vilken tjej!

Du var så mogen för din ålder och en riktigt bra människa, du stod för den du var/är!

nu har en helt annan uppfattning om dej o ditt liv.

du är en seriös b-ponny ryttare vilka många inte brukar vara..

FORTSÄTT VA DEN DU ÄR, för du är en suckse!!

2011-08-21 @ 14:58:30
URL: http://amandagerths.devote.se
Postat av: Alice

Hej Nellie!Sak nu svara ärligt och ja, det hade jag bara för något halvår sedan.

Då hade jag aldrig hört talas om dig, men en av mian bästisar hade. Hon sa massa grejer om dig (negativa/positiva tycker jag inte behöver nämnas) och jag fick en bild om hur du va. Jag gick och läste dig blogg lite då och då och hade samma uppfattning hela tiden.En nu den senaste tiden har jag läst din blogg varje dag och förstått attd u inte alls är som min bästis beskrivning. Och såklart fick jag en ny och mycket mer positiv bild av dig!Du har bara inte fått dina ponnyer superbra som min kompis sa, utan du har format lilla stella själv och hon var inte någon direkt stjärna när du fick henne. Du har kämpat asgrymt hårt för att komma dit där du är nu och fick inte mycket mer än dina grymt snälla föräldrar på köpet, du fick kämpa själv och verkligen lägga ner din själ i det vilket många 11 åringar inte orkar eller kan med.Du borde vara stolt över dig själv och jag själv har fått en mycket mer positiv bild av dig!Lycka till från Alice

2011-08-21 @ 15:02:34
URL: http://http:/
Postat av: Lisa Svanbom

När jag såg din blogg första gången....

''Bortskämd... hästar och duktig... nä här kollar jag ALDRIG in igen!''

Sedan...

''Nja, kanske en rolig chey å så, kanske värd att kika ibland?''

efter de...

''Okey, nja kan väl kika in ngra ggr om dan?''

Och nu...

''MISSA INTE ATT LÄSA LISA, MISSA INTE, DU MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE LÄSA VARJE INLÄGG!!!!''

Haha så gick vi steg för steg ;)

2011-08-21 @ 15:03:07
URL: http://lisasvanbom.devote.se
Postat av: SOFIEE! :D

Om jag ska vara helt ärlig, till 100% tyckte jag att du verkade lite (ta de absolut inte på fel sätt) smått fjortis när jag började läsa din blogg. (inte fjortisfjortis, men bara lite) Sen när jag sett dina videos ändrade jag uppfattning på direkten! Du verkar som en helt underbar och sjukt härlig tjej, som aldig slutar kämpa! Jag diggar dig. ♥

2011-08-21 @ 15:03:35
URL: http://meandmyycamera.blogg.se/
Postat av: MAlin

2011-08-21 @ 15:06:54
URL: http://wwalin.blogg.se/
Postat av: MAlin

Första dagen jag läste din blogg tänkte jag, gud vilken fjurtis.. men efter bara några dar så insåg jag att du verkilen inte var en fjortis..

Nu kan jag inte sluta läsa din blogg.. <3

2011-08-21 @ 15:08:48
URL: http://wwalin.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha, ja, det har jag XD

Första gången jag tittade in på din blogg, så blev jag tipsad av min ickehästintresserade klasskompis via msn. Hon skrev "kolla denna bloggen, det är en 00:a som skriver om sig och sin pojkvän som är typ 99:a eller 98:a". Jag bara... okej???`

Så då gick jag in och kollade. Jag tänkte, va, ofta man pussas och så när man är 11 XD

Efter ett tag så gick jag in igen, och följde dig. Jag ändrade uppfattning totalt, nu tycker jag att du är en mogen och asgrym tjej som vågar säga vad hon tycker och som har en asgullig liten ponny <3Haha, tur att jag besökte dig igen, för du är den första jag tittar in hos, nu för tiden!:)

2011-08-21 @ 15:45:15
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: guess who

japp det hade jag. Trodde du var nån värre bortskämd fjortis, men när man började läsa så NEJ verkligen INTE. :)

2011-08-21 @ 15:48:16
Postat av: johanna :)

jag hade en uppfattning om dig första gången jag kikade in på din blogg. och det var att jag tyckte du såg borskämd och snobbig ut (men det var länge sen nu och du har förändrats utseende mässigt) och jag tänkte att gud är hon verkligen 10 år?men sen började jag kika in mer och mer på din blogg och då insåg jag att gud vilken människa hon är. hon är ju helt otrolig! du var du hela tiden och ärlig och jag förstod inte hur du stod ut med att få all skit ett tag innan du gjorde något åt det. du är den ärligaste och otroligaste människa jag vet. och jag ser upp till dig för att du är du och ingen annan.nellie, du ska veta att du är helt fantastisk och jag är nog inte den ända som ser upp till dig! :)

jag diggar dig stort. finns inte ord för det och jag hoppas du förstår det.

2011-08-21 @ 15:56:20
Postat av: sofia

ja! Jag hade det. När jag för första gången kollade på din blogg, jag kollade runt på bilderna du hade jag läste inte mycket men bilderna var intressanta. Jag tyckte att dom sa allt om dig. Att du var en fjortis som försökte va äldre än vad du är. Men med tiden när jag började läsa texterna och har helt ändrat min uppfattning om dig. Du verkar inte alls så som jag tänkte utan du verkar snäll blablabla ja du fattar. Sen e det klart att du ser äldre ut till utseendet än vad andra i din ålder gör (tror jag) Men du e som jag föreställt mig du e en kompis som jag tror många vill ha. Ja eller jag vet att jag skulle vart glad. Det finns massa att skriva men jag tycker du verkar va supersnäll.

2011-08-21 @ 16:04:55
Postat av: JENNI! :D

Ehm nja.. Asså först länkade typ en blogg dig, om de va TeamSL. Så jag bara - nej whatever. Men sen så länkade ponnysanning dig & jag bara - ja men går väl in och kollar du. Och då tyckte jag du verkade vara en ashärlig & söt tjej. Så jag fortsatte följa dig & de gör jag fortfarande. Jag är äldre än dig, men guud vad jag ser upp till dig. Jag hade inte kommit särskilt långt med min häst, jag är hoppryttare ut i fingerspetsarna, men jag kände - nä vi klarar de inte, min häst är ingen hopphäst. Sen när jag läste din blogg mer & mer. Så ärligt, jag började tro mer på mig själv, på min häst & vi tränar gaanska hårt nu. Vi är sååååhäääär nära vårt mål, de fattas en träning! EN träning, tills jag vet om jag klarat de eller inte! De är sinnessjukt, och mycke av de var för att jag läste din blogg & nu tänker jag hela tiden - Jag vill, jag kan, jag ska. Jag gav upp en del av vad jag älskade - bara för att kunna satsa. Nu börjar skolan imorn & i min skalle finns de en mening. - Jenni, satsa på skolan - klara den, satsa på hästarna - klara de! Skit i handbollen, skit i fotbollen & vännerna får faktiskt prioriteras som 3a.. Men jag kan & jag vill och nu är jag snart där! & de är tack vare dig Nellie, du är sjukt cool. Jag hade aldrig varit så när jag var 11! Aldrig, jag är inte så nu.. Trots jag också är mogen för min ålder & dom flesta tror jag är 3 år äldre än vad jag är, men du Nellie. Du har en förmåga att inspirera alla. & ärligt talat tror jag 50% är äldre som läser & mer än 25% av dom, inspirerar du! Kram Jenni!

2011-08-21 @ 16:05:25
URL: http://lindwallforlife.blogg.se/
Postat av: Maja

Allt bra med dig? :)

2011-08-21 @ 16:16:24
URL: http://avvew.blogg.se/
Postat av: fredda

I början tyckte jag att du försökte vara mer vuxen än vad du va ( du förstår)Men nu tycker jag att du är riktigt stark som orkar med allt skit som du får på bloggen :)!

2011-08-21 @ 16:19:07
URL: http://underligaryttaren.blogg.se/
Postat av: Felicia dahalnder

2011-08-21 @ 16:24:54
URL: http://feliciadahlander.b
Postat av: Anonym

ja det har jag men först så trodde jag att ju vbar bortskämd men jag har fattat typ efter 1 dag att du är som alla andra du måste ta mycket ansvar och så och ku kämpar med dina hästar !! <33 om det va så du menade typ :)<33 bäst blogg gumman !! <33

2011-08-21 @ 16:26:45
Postat av: Anonym

Jaa trodde du var riktigt "snobbig" men eftersom jag bara "känner" dig genom bloggen så verkar du helt awesome!

2011-08-21 @ 16:48:25
Postat av: feelicia

I början när min kompis tipsade mig om dig så tänkte jag "men shit, hon är bara 9, vad är det för speciellt med henne?", men där fick jag allt bita mig i tungan.

Allt är speciellt med dig, sättet du är på, ditt utseende, hur mogen du är för din ålder.

Seriöst nellsan, jag är imponerad!

Du är så sjukt grym, vet du om det?

va stolt över dig själv, för det är du värd!

Kramar i massor

2011-08-21 @ 16:55:54
URL: http://feliciahstenberg.blogg.se/
Postat av: Josefine

Först när jag kom in på din blogg tänkte jag "vad är det här för bortskämt liten ryttare då.." Och det var typ ca ett år sedan. Men så fort jag bröjade läsa fattade jag att du inte alls var det.Du verkar kämpa hårt för att nå dina mål och bry dig om dina ponnyers bästa. Fler borde vara som dej, det är helt sjukt att du bara är 11. Det finns de som är flera år äldre som inte ens är hälften så mogen som dej.

2011-08-21 @ 16:55:58
URL: http://josefinegidlund.blogg.se/
Postat av: Cicci

Ja, innan jag började läsa dagligen trodde jag du va en liten fjortis typ som red som en kratta och fick allt serverat men nu när jag läser bloggen varje dag har jag märkt att jag hade riktigt fel!

Du verkar jättegullig Nellie, genomsnäll fortsätt så!

Jag ska själv bättra mig då jag kan snacka skit och vara elak, utan att tänka mig för men jag ångrar mig alltid efteråt :/

2011-08-21 @ 17:09:10
URL: http://cecilianordhlindsjo.blogg.se/
Postat av: Viola

Ja, ja trodde du va typ en sån där liten unge som ville ha uppmärksamhet, men jag ha definitift ändrat mig :P

2011-08-21 @ 17:09:51
URL: http://bjorsbodatjejerna.blogg.se/
Postat av: Linnea - En ponnyryttare

I början, när jag började läsa din blogg under sommaren 2010 så förstod jag ingenting av denna lilla tjej. En liten tjej med två ponnysar. Hur fixar hon detta?? Men alla ska få en chans innan de blir "dömda" och det visade sig att du faktiskt är en rätt så cool 11-åring ;)

2011-08-21 @ 17:13:27
Postat av: Ellinor tjäder

Nja, egentligen inte. Det ända skulle då vara att du "försökte" vara äldre än du är.. Men med tiden har jag förstått att du verkligen trivs och är dig själv hela tiden med de äldre! Du mår aldra bäst med dom! Jag har doc ALDRIG haft ng emot dig. Men nu måste jag säga att det känns som om jag känner dig lite.. Du bjuder på heeeela NELLIE BERNTSSON! Om jag förstått vem du är på rätt sett så är du en sjuukt underbar chey! Massa kramar till dig! /ellinor

2011-08-21 @ 17:15:17
URL: http://hestcrew.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helt ärligt nu nellie! Min uppfattning från början var att du var en liten ryttare som slet i dina hästar, för det var det jag hade hört. Men när man kollar på dina videos så gör du jue inte det. helt sjukt vad folk snackar, dom verkar ju inte ha en aning hur en häst fungerar. Du är verkligen superduktig och det ska bli riktigt roligt att se var du är om några år! ha det jätte bra! /m :)

2011-08-21 @ 17:23:25
Postat av: Matilda

Jag har trott att du är ... lite kaxig . Men nu tror jag du är ascool och jättesnäll o rolig :P

2011-08-21 @ 17:27:14
URL: http://horzes.bloggo.nu
Postat av: Kattis

Hej, superfin blogg! Kika gärna in på min! :D

www.kattispics.blogg.se :)

2011-08-21 @ 17:28:45
URL: http://kattispics.blogg.se/
Postat av: Katrin

kommentera vår blogg få länk :)11§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§11

2011-08-21 @ 17:29:21
URL: http://graanlund.blogg.se/
Postat av: Becka

nu är jag 110% ärlig , men jag står för det jag trodde och jag erkänner att jag trodde helt fel. :)

först trodde jag du var typ väääärldens största wannabe XD asso seriöst, trodde typ att du var kaxig och fjortis rakt igenom.

jag var helt DUM och snackade faktiskt om dig för någon kompis, som tur var bara en gång.. men ändå. typ "har ni sett Nellie Berntsson , hon är typ värsta wb fjortis!" Och jag ångrar det något ENORMT. Men sen efter några dagar , så snackade hon om dej. Och då sa jag faktiskt emot. Jag tycker inte du är en wannabe eller att du tror att du är värsta elit ryttaren.

Dom ba "titta hon är värsta fjortisen" och då sa jag " fast det tycker inte jag..." och då erkänner min kompis också "nej faktiskt inte.." Jag hade ändrat min uppfattning HELT asso efter att ha följt me på din blogg ett tag.

Man kan inte dömma någon efter ens utseénde!!

Det var ärligt svårt att erkänna att du var en sån grymt mogen och duktig tjej som ba e 00:a.

Och ah , du är 1000 ggr bättre än mej inom ridsporten.

Men så mycket som jag har lärt mig genom att läsa din blogg.

Du verkar va en sjukt go tjej!

Men jag har ALDRIG ska du veta , skrivit något dumt om dej. Det skulle vara något som jag ärligen skulle må skit över hela tiden.

Nu har jag berättat hur jag tyckte och tänker NU. 110% ärlig kommentar.

Tycker du är GRYM Nellie det skaru veta!

Kram. :)

2011-08-21 @ 17:32:44
URL: http://rebeckahellbergh.blogg.se/
Postat av: beccaa

jag har alltid tyckt samma sak om dig. jätte söt tjej som är otroligt mogen för sin ålder, du rider super och kommer komma jätte långt! awesome <3

2011-08-21 @ 17:34:31
URL: http://beccaastenbeck.devote.se
Postat av: Lina

Jag hade en liten uppfattning om dig innan jag läste alla dina inlägg och så .. Tänkte liksom: " Hon är en tjej som tror att hon äe något bara för att hon har känd blogg och klär sig annorlunda. Min uppfattning nu av dig äe; "Mogen, söt, supersnygg och rättvis" Min lilla uppfattning xd ♥

2011-08-21 @ 17:39:49
Postat av: Ellinor

Mina kompisar pratade mycket om dig och sa att du var en bitch och en förvuxen småunge.

Men jag ville ha min egen uppfattning om dig och började läsa din blogg, nu vet jag att du är en underbar och helt unik tjej :) <3

2011-08-21 @ 17:41:32
Postat av: amanda

Ja jag trode du typ var född 98!Och är du född 2000 eller?Kram amanda!

2011-08-21 @ 17:57:20
URL: http://www.mandasblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Jupp, förut tyckte jag att du var skrytig men troligtvs mest för att jag var avundsjuk, men nu är du typ min förebild även om du är yngre än mig ;) <3

2011-08-21 @ 18:00:29
Postat av: kajsoki

hje din blogg äger

2011-08-21 @ 18:02:43
URL: http://kajsoki.bloggplatsen.se
Postat av: kajsoki<3 den bästa;)

när man läser din blogg så värkar du lite små snobbig och blygg men endå inte :/<3 och du ser ut och vara osäker fast JAG vet att du inte är det!!

en sak jag undrar bara? om du kunnde vara snäll o svara på frågan!! vem är bäst du och gevallia elr den där tjejej och bellman?:D hehe rider själv!!

blev träng i dag igen.... kul haha?<3<3:D

2011-08-21 @ 18:05:45
URL: http://www.kajsoki.bloggplatsen.se
Postat av: bajskorven till häst

man får inte ha såna där skor som du har när mna tävlar dom är olaglliga!!!!

2011-08-21 @ 18:06:33
Postat av: 123456789111213141516171819

SNÄLLA svara på denna!!! har du varit i hallstahammar någon gång o tävlat?:D

2011-08-21 @ 18:08:14
Postat av: Ida

Jag har alltid tänkt att du är en rolig tjej. Att du kämpar mycket med din ponny! Du är dig själv. Och verkar va en underbar person som går att lita på och så. Alltid gillat din blogg sen jag började läsa den! Läsa om dina ponnysar, ditt liv och allt som du skrivit! Du är en grym tjej Nellie, fortsätt kämpa! <3

2011-08-21 @ 18:09:20
URL: http://betterthanall.blogg.se/
Postat av: Emmie

jag kan vara HELT ärlig.

ibörjan tänkte jag lite, fjortis.. hehe, eller så.

men sen när jag började följa din blogg, så förstod jag verkligen hur underbar du är!

Du rider bra, du skriver bra, du blir bra på bild och är verkligen bäst!hehe, ärlig, det är jag alltid! :)Kram <3

2011-08-21 @ 18:17:24
URL: http://strandiiii.blogg.se/
Postat av: BELLA

när jag började läsa denna bloggen via ponnysanning

var min första tanke

silken bortskämd unge som försöker va äldre än vad hon

e och hon hade 3 fin fina ponnysar

men jag vart nog bara lite avis

nu har jag ändrat uppfatning helt!

2011-08-21 @ 18:18:10
URL: http://lillasotabella.blogg.se/
Postat av: Eveline

Först när jag såg din blogg tänkte jag bah vilken fjortis hur kan hon va elva lixom :o ! Satan vad hon försöker spela tufft......

Sen när man följt bloggen osv hör folk skriva att du är assnäll, så börjar jag som tycka du verkade schyst och en som bryr som om andra vänner !

2011-08-21 @ 18:30:22
URL: http://klubbaegott.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej nellie! jag hadde facktisgt en helt annan uppfattning om dig i börgan en vad jag har idag.

Jag kollade på dina bilder på facebook och helt ärligt jag trodde du va världens fijortis som sminka dig as mkt och sånt.. men sen börga jag och följa din blogg och förstog att jag hadde HELT FEL! :) Du är ju världens finaste tjej, som nt alla ee ngn fijortis!♥ ☻ Och ja jag är väldigt avensjuk på ditt utseende! xD` ♥2011-08-21 @ 18:33:23
Postat av: isabelle

Heej :) Måste bara säga, att jag trodde först att du var en snobb, en person som trodde hon va stört , bäst o vackrast !! Men när jag träffa dig i Varberg, så var du helt annotlunda !! Jag kunnde inte fatta att ja hade pratat med Nellie.B :O Du förändrades för mig - Posetivt :) hehe :)// Kramm <3

2011-08-21 @ 18:40:57
URL: http://isabellehallstrom.bloggplatsen.se
Postat av: Mayya

hej Nellie, Jag vågar var ärlig och ja jag har hafft förutfattade meningar om dig som helt har ändrats, jag kollade din blogg lite då och då men jag Trodde du bara "spelade" "vuxen " För bloggen och alla 1000tals läsare, jag trodde helt äligt att Du va Fake ! men nu sen har jag fattat att du är en tjej på 11 år dom är som 15, på rigtigt, jag skämms lite öveer at jag tyckte som jag tyckte i börja, men Thats the life, Jag älskar din blogg nellie <3

2011-08-21 @ 18:45:30
URL: http://mjuuti.devote.se
Postat av: Anonym

Hahaha, du kommer tycka jag e ett dumhuve men xd

Haha, först när jag började läsa din blogg tyckte jag du var en snor/snobbune som typ trodde hon var coolast i världen, snyggast bäst och smartast. Det var jag nog läste den från början, men sen efter ett tag bara ändrades tanken om dej, du var ju duktig på att rida, du var ärlig och skrev som du tyckte, vad du gjorde och bjöd på dej själv! En riktigt söt tjej assåee!!

Även om jag är 14 år så hade det varit fett kul och lära känna dej!

2011-08-21 @ 18:55:10
Postat av: Johanna

har aldrig någonsin haft förutfattade meningar om dig! förstår inte varför - borde jag ha haft det? i mina ögon är du en helt vanlig tjej som är så väldigt duktig och smart för sin ålder! aldrig att du har uppträtt på något annat sätt i din blogg!

2011-08-21 @ 19:07:49
Postat av: amanda h

Shiet.. Tror att jag som många andra har haft en uppfattning om dej.. som inte stämde.. det var lixom då jag inte gav dej chansen att få förklara vem du är.. Jag är så jäkla sur.. över att jag missbedömde dej.. För mig är du bäst..♥I början.. var jag så galet svartsjuk..

För då var det bara jag som var duktig ;-) inte NELLIE ;)

Sedan insåg jag vem du var..

Tjejen som man inte kan krama sig mätt på.. hon som fått mig att stå upp för mig.. som gjort mig galet stark..

Jag kommer aldrig kunna tacka dej gmn.. för alltdugjort mot mig..

Du är galet speciell♥Kram på dej ♥

2011-08-21 @ 19:09:59
URL: http://amandaofcoursehenriksson.blogg.se/
Postat av: Clara ♥

100% ärligt nu..

JA jag har haft förutfattade meningar om dig.jag började läsa din blogg eftersom nicolai länkade dig.. och jag bläddra ner lite och kolla dina videos och bilder, mina första tankar var bortskämd snobbunge.. fjortis.... osvmen de var endå något som fick mig stanna kvar och läsa din blogg. jag läste den och smått började jag ändra uppfattningar..

och nu .. ja du är helt jävla amazing!♥♥kunde ALDRIG tro de från början..bäästa du!

2011-08-21 @ 19:10:09
URL: http://claraask.blogg.se/
Postat av: Mandy

Om jag ska vara ärlig så hatade jag dig i början, du verkade tro att du var så bra, alla avgudade dig osv. Sedan verkade du tro att du var Linn Olsson, därefter läste jag din blogg regelbundet. Ångrar sjukt mycket att jag ens tänkte så, JÄVLAR vad bra & stark du är.

2011-08-21 @ 19:13:50
URL: http://allroundponnies.blogg.se/
Postat av: sofia

Ska du vara med på hoppträningen på tisdag? :Dkram

2011-08-21 @ 19:23:24
URL: http://teamrs.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha ja, tyvärr! Såg din blogg hos en person som jag inte tål längre och hon hade länkat dig, det var typ förra året. Tittade in på din blogg, såg en film på när du tävlade Gevalia och (förlåt), men det såg inte bra ut. Och jag tyckte du verkade vara som en tjej som hade höga tankar om dig själv.

Men nu diggar jag dig och tycker du rider grymt bra!Haha only sanningen! :) Förlåt, men detta var första tankarna jag hade!

2011-08-21 @ 19:24:29
URL: http://jumpingstars.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja verkligen. tänkte som dom flesta andra liten fjortis typ men har verkligen ändrat mig. du är sjukt mogen för din ålder och sjukt underbar :)

2011-08-21 @ 19:30:13
Postat av: Inez

Heeelt ärligt, jag hade förutfattade meningar om dig. I 5:an läste jag din blogg några gånger och tyckte egentligen ingenting om dig ;)Men i 6:an och höstterminen i 7:an så gillade jag dig inte. Jag tyckte att du var för mogen, liksom ha kille på ett seriöst förhållande, 3 ponnyer och massa sånt ;)Men i våras(vårterminen i 7:an) så började jag ändra uppfattning. Tänkte; Hur faan kan jag tycka illa om en människa jag inte äns träffat? Är jag sjuk i huvudet?Nu när jag har börjat åttan skulle jag så himla gärna vilja träffa dig för att se hur du är! Du verkar vara en asgo tjej, finns där när man behöver dig, glad och mogen.När jag ser tillbaka fattar jag inte hur jag kunde tro något sånt!Du är åååzuumm <3

2011-08-21 @ 19:44:15
URL: http://showjumpstyle.blogg.se/
Postat av: Frida

nä det har jag faktiskt inte, hade hört så himla mke bra om dig innan jag började läsa bloggen :)

2011-08-21 @ 20:03:13
URL: http://pownieplutten.blogg.se/
Postat av: Jossan:D

wopsi, komenterade lite faiil...ta bort min första komentar,snälla nellie xd.

Haha!Hade faktiskt inga förutfattade meningar om dej ;o...:P

2011-08-21 @ 20:13:49
Postat av: Amelia

Jaa, det har jag verkligen haft!! Jag måste jag verklig hissa dig nellie. Först trodde jag att du var en dryg liten fjortis som trodde hon var störst bäst och vackrast, pågrund av allt skitsnack, men nu när jag läst bloggen i ett halvår, har jag insett hur FEL jag hade. Du är en grym person som jag verkligen ser upp till! Du är bara 11 år och har stora mål, och en stor, framgångsrik framtid. Om du fortsätter som du gör nu så kommer du bli något riktigt stort i framtiden.Jag tycker du verkar vara en sån härlig person. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dig! Du har en superbra blogg som du kämpar med och verkligen bjuder på dig själv! Det är stort att våga! Alla hade inte vågat vara så ärliga som du är.

Alla som skriver/säger något elakt om dig är bara avundsjuka på dig! Hade verkligen önskat att jag känt någon som dig.Keep up the good work och lycka till! Och kom ihåg cheyen, DU ÄR GRYM!Kram Amelia

2011-08-21 @ 20:17:48
Postat av: Emma

Haha aa xd

2011-08-21 @ 20:26:24
Postat av: Ella

ja det har ja

2011-08-21 @ 20:26:48
URL: http://alleella.blogg.se/
Postat av: Fanny - Idjuterna

Första gången jag såg dig på bild. Då kanske jag inte hade den bästa inställningen. Men sen så börja jag läsa din blogg och sedan när jag träffa dig första gången. Då var den inställningen HELT borta! Nu tycker jag du är världens härligaste tjej :) <3

2011-08-21 @ 20:29:30
URL: http://idjuterna.blogg.se/
Postat av: maja simonsson

aa, jag gillade inte dig först. vet inte

riktigt varför

men tycket väl att du skröt lite för mkt.

men det har ändrats nu. Nu tycker jag du värkar

vara en go och jätte snäll tjej som jag gjärna är kompis med och vill träffa. Du värkar vara en super söt tjej. Skulle jätte gjärna träffa dig nån gång på en tävling

2011-08-21 @ 20:42:21
URL: http://ponnyssar.blogg.se/
Postat av: Frida

Först när jag hittade din blogg så tänkte jag typ -" Men åååh, vad är de här för fjortis som tror hon äger världen då? -.- "

Men min uppfattning ändrades supersnabbt när jag började följa och läsa din blogg!

Jag tycker du är en helt fantastisk tjej!

You go girl, kör hårt!

Kram på dig! :)

2011-08-21 @ 20:42:50
URL: http://fridaaaaa.webblogg.se/
Postat av: maja simonsson

aa, jag gillade inte dig först. vet inte

riktigt varför

men tycket väl att du skröt lite för mkt.

men det har ändrats nu. Nu tycker jag du värkar

vara en go och jätte snäll tjej som jag gjräna är kompis med och vill träffa.

Skulle bli hur glad som helst om jag såg dig på en tävling:D Du verkar vara en skit go och sööt tjej:D

Hoppas jag ser dig nån gång :D puss på dig nellie

2011-08-21 @ 20:44:37
URL: http://ponnyssar.blogg.se/
Postat av: evelina ljungbeck :)

Jag hittade din blogg genom skvallerbloggen "Ponnysanning" efter att en kompis hade länkat den till mej. Jag brukar kolla upp fakta innan jag dömer en person så jag sket i skvallerbloggarnas åsikt. När jag började läsa din blogg tyckte jag du verkade vara en ganska härlig tjej med en bra attityd till det mesta & med fina ponnysar som du kämpade på med så gott du kunde. Jag tycker i princip samma sak nu.Du verkar vara en himla go tjej!Om jag nu ska vara helt ärlig då, så förstår jag inte det här med att du ska se så mogen ut osv, eller ser dina klasskompisar ut som 5-åringar?

Jag tycker du ser ut som en vanlig 11-åring, sådär såg jag & alla i min klass när vi var 11. Sen att du beter dej moget osv, det kan ju diskuteras, du beter dej inte lika omoget som en del andra bara, men du är helt enkelt normal. Sen tror jag inte att du är värsta ängeln heller som det kan verka genom bloggen, ingen är perfekt och helt ärligt så tror jag det är sjukt tråkigt att springa runt & vara snäll hela tiden. xD

2011-08-21 @ 20:48:32
Postat av: Hanna

I början så tyckte jag att du var en sån liten tjej som får allt vad hon pekar på, snobbig och som tror hon är bäst.Fast när jag har läst din blogg mer så har jag ändrat uppfattning, nu verkar du som en Nellie som har mål och drömmar att nå och få leva upp till. Som får kämpa som alla andra, som kämpar med sina ponnysar för att kunna bli super tillsammans.

2011-08-21 @ 20:56:26
URL: http://typhannaj.blogg.se/
Postat av: Emma, Sara & Emelie

Såg att Emelie kommenterat så måste ju också göra det.

Du minns mig säkert inte, men jag dissade dig (http://fotoryttarnas.blogg.se/2011/april/diss.html#comment) för några månader sedan. Men jag måste faktiskt medge att du har växt i mina ögon, visst du kanske inte skriver bäst. Men du skriver på ditt eget sätt och du imponerar på mig. Du låter ingen trycka ner dig eller någon annan.

Så du har växt i mina ögon, och du gör ett superjobb med bloggen.

2011-08-21 @ 21:19:59
URL: http://fotoryttarnas.blogg.se/
Postat av: Ida Thomasson

Föst när ja såg din blogg... så tänkte ja: Asså shit? vem vill läsa den här bloggen?Sen läste ja en massa, kolla på filmer. Blev helt kär i Gevalia haha. Ja kollade på hur du red & de såg lixom bra ut. började läsa de du skrev. OMG ville bara läsa mer! halla?! kan inte Nellie uppdatera snart elle? ja vill ju läsa!Ja läste mer & mer, Shit! jag hade blivit beroende av nellies blogg. DU inspererade mig att börja blogga. Ja börjae blogga, Kommenterade din blogg & sen märkte ja hur du verklade trevlig, kul & bra vän. En sån vän ja letade efter...Jag har HELT ändrat min uppfattning. Men de känndes bra redan från början... men de va bara de att ja va avensjuk, så ja ville inte läsa bloggen. Men såklart gjorde ja de endå.Hoppas att vi ses någon dag & kanske blir ganska (eller jätte bra) vänner ;Dså man kan säga att min uppfattning va bra... men ja va avensjuk så ja ville inte erkänna de hahaKRAM!2011-08-21 @ 21:23:25
URL: http://idathoomasson.blogg.se/
Postat av: Mathilda :)

Nä faktiskt inte! Jag kom in på din blogg och fastnade här efter jag läst typ 3 inlägg.

Kollsr nu varja dag hur många gånger som helst! har tipsat en av mina bäst vänner om din blogg och hon e lika fast som jag! Men visst kanske du inte red superbra innan men man UTVÄXLAS och det gör man varje dag. Och du rider bara bättre och bättre nför varje dag!!!

kram!!!

2011-08-21 @ 21:37:34
Postat av: Jessie

Ja, jag trodde att du var lite små dryg efter att man bara sett bilder, och sett dig skriva i bloggen. Men efter att jag träffat dig på Uddevalla RF så ändrades min uppfattning om dig som en blixt, du var huur go och söt som helst! ;) <3

2011-08-21 @ 21:47:31
URL: http://dressyrfjollorna.blogg.se/
Postat av: elin

Klart alla får en uppfattning av alla. Antingen är den bra eller dålig. Själv fick jag uppfattningenav dig att du var en otroligt skön person som jag absolut skulle vilja bli kompis med! En som stod för allt hon gjort och var stolt för sig själv. En galen söt tjej som haha påminner lite om mig xd ja det är ju bara att fråga mina vänner. Men en tjej som inte snackar skit utan säger vad hon tycker! du är en otrolig människa !

2011-08-21 @ 22:09:53
Postat av: Sofia Bertilsson! <3

aa nellie, så sant så! första gången jag skrev me dej så va allt katastrof! jag vet inte om du kommer ihåg men jag mins de som igår. ( å du ska veta att de va aldrig sant!! men förstår om du trodde de!)själv skapat uppfattningar efter detta o du kanske förstår lite när jag skrivier så, men nu när jag vet o träffat dej så e allt HELT förändrat! du e en helt underbart go person som verkligen tar vara på livet o njuter i alla bar stunder! skrattar o vågar! låter inte andra skapa dej utan de gör du själv! precis så ska de va! sjukt go tjej e du nellie o ta vara på de o låt inte andra förstöra dej! <33 puss o kram! <3

2011-08-21 @ 23:39:30
Postat av: Felicia

Första gången jag såg dig o din blogg tänkte jag typ: Vad är det där för jävla fjortis då...?

Kan säga att jag ändrat mig otroligt mycket nu mot slutet, har aldrig mött en så målmedveten, inspererande och skön person som dig! Ta inte åt dig allt dumt från alla! Du satsar hårt på Stella o du kommer att lyckas !

Kram från mig

2011-08-22 @ 07:33:22
Postat av: ebba

aldrig... jag diggade dig för den du va från fösrsta sekunden <3

2011-08-22 @ 08:35:10
URL: http://ebbalye.blogg.se/
Postat av: tilia

Nej, tror du det är åt det positiva eller åt det negativa ? ;)

2011-08-22 @ 10:18:31
URL: http://upgrademe.blogg.se/
Postat av: Ella-Thatismee

Jag var inte alls intresserad av dig i början och tyckte inte du var något märkvärdigt och var som en helt vanlig tjej (du är ju det men du förstår vad jag menar) som rider, har egen häst mer än så var det inte för mig och det gjorde dig oitressant.Men jag kollade ändå lite på din blogg för alla andra av mina kompisar bara älskar den. Så jag kollade ändå lite på den.Sen så läste jag ju alla skvaller bloggar som skrev om dig och eftersom jag inte visste något om dig så fick jag en väldigt dålig uppfattning om dig.Sen så sa skvallerbloggarna att du kom med i ponnyakuten för att du var så dålig på att rida så du behövde hjälp att sluta rida så dåligt och dra hästen i munnen och massor med sånnt.Så jag bestämde mig för att läsa din blogg på "hel" tid för jag trodde inte riktigt på vad skvallervloggarna sa och vile lära känna riktiga Nellie, nu är jag typ helt kär i dig (tolka på rätt sätt!) och kan inte sluta läsa din blogg !Innan var du den där Nellie som alla pratade om men sen upptäckte man att du var verklig att du har känslor och en stor personlighet <3En person med vilje-styrka, En tjej som står för vad hon säger stark och tål lite!Älskar dig och din underbara personlighet! !

/Ella

2011-08-22 @ 12:15:38
URL: http://thatismee.blogg.se/
Postat av: a v j u l i a ♥

Från början så såg jag dig på alla skvallerbloggar, när de påpekade allt som du gjorde fel, att folk skrev att du drack osv. trodde jag att du inte var någon "bra" tjej, eller vad man säger.

När jag då kikade in på din blogg och läste alla dina sanningar om dig själv och de inläggen där du verkligen berättade ALLT om dig förstod jag att du inte alls var sån tjej.Jag diggar dig och din blogg riktigt mycket, att du vågar stå för det du säger & gör är riktigt bra.Du är så duktig på att rida och jag förstår inte alla skvallerbloggar som sitter och hackar på dig att du gör si och så, att du gör så mycket fel, och inte kan kontrollera Stella själv och att du drar henne i munnen och mycket mer.Kram Julia ♥

2011-08-22 @ 15:07:45
URL: http://avjulia.devote.se
Postat av: Jennica

Tyckte först du bara var en dryg unge som lekte fjortis och bara rev o slet när du red.

Tycker nu att du e helt okej och skulle inte ha nått emot att lära känna dig men är fortfarande lite skeptisk till din ridning när du hoppar.

2011-08-22 @ 15:36:31
URL: http://heartpieces.blogg.se/
Postat av: Anna ♥

jaa :P

2011-08-22 @ 17:38:16
URL: http://aloejera.blogg.se/
Postat av: Ellen

Japp när jag såg dig i verklighet så tänkte jag såhär? asså gud vilcken fjortis! men nu när jag läst bloggen och allt har jag märkt att jag hade väääääääääääääldigt fel asså <3

2011-08-22 @ 20:18:26
URL: http://ponnydivorna.blogg.se/
Postat av: cissi

ditt hår är så fint!

2011-08-22 @ 21:08:14
URL: http://avlillen.blogg.se/
Postat av: johanna :)

jag skäms enormt mycket över det jag tänkte första gången jag kikade in på din blogg!skrev kommentar högre upp men jag hoppas att du verkligen inser att du är den grymmaste personen jag vet och jag ser upp till dig för att du är du och ingen annan! jag önskar ibland att jag var du ibland när jag inte vågar stå upp för att jag är jag.men är det nånting jag lärt mig av att ha följt din blogg 24/7 varje dag så är det att jag vågar vara jag och ingen annan längre. tillåmed min pappa säger ibland att han är glad över att jag har blivit mer jag och ingen annan. :)

2011-08-23 @ 15:36:17
Postat av: Fredrika

Öh.. om jag ska vara ärligt minns jag nog inte xd

men tror min första uppfattning var lite sisådär kaxig chick/fjortis-aktig. Men det min uppfattning visar bara hur fel man kan ha, tänk va.. att ens första uppfattning kan vara så olik dagens.. :o

2011-08-23 @ 19:19:07
URL: http://dessiboy.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0