Oväntat " tävling "

HAR DU ELLER NÅN ANNAN VART "DAGENS HJÄLTE"
BERÄTTA NÄR DU, ELLER NÅN ANNAN GJORT NÅT OVÄNTAT!

ASSÅ TYP OM DU SETT NÅN SOM VART MOBBAD & TYP VART ME DEN, ELLER OM NÅN VART TASKIG MOT DIG, SÅ KOMMER NÅN FRAM & HJÄLPER DIG.
OM DU ELLER NÅN GJORT NÅT SOM KAN BLI " DAGENS HJÄLTE "Kommentarer
Postat av: Nicole

Jag är "dagens hjälte" :D

2010-11-16 @ 15:20:13
URL: http://tnm.blogg.se/
Postat av: Joanna

En gång när jag och några kompisar var på Liseberg för inte så längesen så var det ett gäng killar och tjejer som pushade en annan tjej att prova att röka. hon försökte säga emot och ville verkligen inte! det var ingen vakt i närheten heller. så vi gick fram och sa till dom att sluta och då blev de typ stumma och till slut kom en vakt./ www.sofiajoanna.blogg.se

2010-11-16 @ 15:21:07
URL: http://sofiajoanna.blogg.se/
Postat av: lisa

hur gammal är du ? :D

2010-11-16 @ 15:29:13
Postat av: Julia:)

Jaa,Det var en tjej som var från norge och vart lite mobbad så att jag var med henne på rasterna och så;D<3men nu har hon flyttat till frankrike;}<3

2010-11-16 @ 17:52:16
Postat av: Felicia

Hej,

jag måste verkligen tipsa om en hjälte..

Den personen har inte direkt gjort något speciellt, eller ah , du förstår.

Men min hjälte är min syster Olivia !

Hon finns alltid där, och skulle aldrig svika. Jag kan prata med henne om verkligen allting. Hon är min bästavän!

2010-11-16 @ 18:07:03
Postat av: Madde

När jag och min kompis var på väg till stallet en dag såg vi en död katt i ett dike, så vi gick och plingade på i närmaste hus och frågade om dem visste vems katten var. Det visste dom, och ägaren till katten blev jätteglad för att vi sa till henne:)

Sen fick jag och min kompis "dagens ros" i tidningen^^

2010-11-16 @ 19:07:56
URL: http://maddeelin.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag har själv varit dagens hjäkte. Jag och min då bästa vän skulle den 1 september 2009 rida ut på min ponny och hennes häst. Vi red en runda som heter masten och skulle sträcka ut i en härlig gallop, det gick hur bra som helst tills min kompis häst Luna blir rädd för något och hoppar åt sidan och min kompis Angelica ramlar av. Först skrattar hon och jag tror det är lungt, sen blir skrattet till gråt och hon skriker bara, men sansar sej och gör ett försök att resa sig upp. Benen viker sej och hon skriker rätt ut. Jag får upp min mobil och ringer ridskolan där vi är uppstallande och säger att vi måste få hjälp. Ingen hade en aning om vart vi var så jag fick lämna min älskade vän där och gallopera det fortaste jag kunde och möta ridläraren. Jag rider före bilen och visar vart hon ligger, får upp mobilen igen, även fast jag gråter så jag skakar lyckas jag ringa en ambulans som kom och hämtade henne. Jag skakade av rädsla hela vägen hem..<3

2010-11-16 @ 19:36:11
Postat av: Emma

Nellie du e min hjälte... för varje gång jag har tråkigt så har du jämt lagt in ett inlägg på bloggen och så e du så snäll ock omtänktsam... så du e min hjälte ;-)

2010-11-16 @ 20:37:20
URL: http://emmmakarllsson.blogg.se/
Postat av: bellaa

Ja skulle säga att jag själv är en hjälte dagligen.

Jag finns alltid för mina vänner och även dom som jag inte är så bra vän med. mina armar är alltid öppna och jag finns alltid att prata med vad det än handlar om. jag lyssnar och tar till mig. ingen ska någonsin känna att dom är utanför elr något sånt! alla är lika värda och ska då behandlas så. även att jag ofta inte får något tillbaka så finns jag alltid i vått och tort.

2010-11-16 @ 21:08:58
URL: http://livetsomgabriella.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-11-16 @ 21:12:42
Postat av: Linnéa

jag har själv varit "hjälte" en gång.

En tjej i skolan blev mobbad av jätte många och det tyckte jag var fel, så jag gick fram till henne och frågade om hon ville vara med mig, sen den dagen har hon inte blivit lika mycket mobbad och nu är honinte mobbad alls, och vi är jätte bra vänner! :)

2010-11-16 @ 21:30:11
URL: http://hastochponnyryttare.blogg.se/
Postat av: Nicole

jag skrev inte varför jag var dagens hjälte för det är lite pinsamt tycker jag, :$

men jag kanske kan skriva till dig på msn eller något :D

2010-11-17 @ 06:51:32
URL: http://tnm.blogg.se/
Postat av: jossan

jag tycker ja kan kalla mi för HJÄLTE denna dagen.jag och min kompis skulle cykla hem efter skolan.

och så cyklade vi förbi ett övergångställe och ja stannar men min kompis fortsätter och bilen stannar .

men sen kommer en annan bil å bara kör rakt fram, och min kompis hinner nte se den.

så ja cyklade med världens fart å skrek. och körde till min kompis och puttar på henne så att hon åker framåt förbi övergångstället och jag står kvar...<3

och blev nästan på körd själv. men jag gjorde allt för att inte min BÄSTA vän inte skulle bli pålörd ..<3

2010-11-17 @ 15:09:18
URL: http://jossanthestar.blogg.se/
Postat av: gabriella

Hejsan nellie!

du skulle verkligen vara min hjälte om du hjäplte/gav tips till mig. Det är så att jag ska tävla min första tävling på min ponny och jag är hur nervös som helst ! jag menar jag ska ju inte tävla förens söndag men om jag redan är nervös , hur ska jag då hantera min nervoritet när jag väl är där och det är min tur ?? du är ju så van att tävla så hoppas du kan hjälpa mig me detta..

2010-11-17 @ 17:02:01
URL: http://livetsomgabriella.blogg.se/
Postat av: Natalie

En gång förra året i November så red jag och två kompisar ut. Vi hade nästan ridit klart på " stigen". Vi tänkte ta en galopp. Jag var längst bak och det var ganska mörkt ute. Vi galoperade, det gick bra tills jag ser en av mina kompisar volta med hästen... Jag hade som tur var pannlampa så ponnyn jag red hoppade åt sidan när han såg henne. Jag hoppade av i farten till min kompis som såg helt död ut.. Hon hade blod i hela ansiktet och jag fick ingen kontakt med henne. Jag skrek på min andra kompis som var långt fram... Min kompis som låg där började att göra ljud ifrån sig. Jag tog upp mobilen och ringde "112" Jag bara skrek och sa att min kompis höll på att dö. Som tur var var hon inte det. Jag var i chocktillstånd. Min kompis galoperade iväg och mötte upp ambulansen. De kom tillslut, som kändes som evigheter när man stog helt ensam i skogen.. Vi gick tillbaka till stallet när de hade åkt iväg med henne...Hon skadade ryggen och skrapade upp lite av ansiktet men det syns inget idag, hon är i toppform och rider för fullt.Jag blev "veckans ros" i tidningen.Kram Natalie :)

2010-11-17 @ 20:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0