DAGENS FRÅGA!!!!

DAGENS FRÅGA ??

VAD ÄR KÄRLEK & HUR VET

MAN ATT MAN ÄR KÄR ?


BÄSTA BESKRIVNINGEN

AV KÄRLEK, LÄGGS UT PÅ

BLOGGEN !!!!!!!!!


/ NELLIE B

Kommentarer
Postat av: Millah

Hej :)

Jag har nu igång tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)Ha det bra :)

Kramar // Millah

2010-07-12 @ 16:58:21
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: lex

hmmm, ja börjar såhär.. : kärlek är och kan vara underbart ibland , ibland inte.. kärlek är när man får fjärilar i magen när man ser personen man älskar, kärlek är när man tänker på den personen nästan heela tiden,, kärlek är när man älskar tanken på att tänka på den personen,, människan kan inte leva utan kärlek.. de bara e så.. kärleken är såå viktigman vet att man kär när man som ja skrev där uppe ; man får fjärilar i magen när man ser personen,, när man tänker på den personen almost hela tiden,, när man vet att man aldrig kmr såra den personen,, när man får ett leende på läpparna när det kmr ett sms ifrån den personen..

det finns sååå mkt att skriva , men det kmr ta månader att skriva..aah, det var min förklaring av kärlek

2010-07-12 @ 16:59:06
Postat av: Felicia=)

KÄRLEK: Kärlek är när man verkligen känner sig lycklig ALL THE TIME när man tänker på personen och när man bara känner hur fjärilarna bara flyger runt! Och när man bara hör eller ser namnet på personen så kommer det där kärleks leendet fram på läpparna<3 Och att bara känna personen eller änns vara i närheten av den känner man bara att det pirrar i HELA kroppen och det vill bara inte sluta!

Att älska en person e mer än livet mer än allt annat

! När man bara vill kyssa dem mjuka läpparna och bara vara nära <3 Och sakna den när den precis har gått från dig<3Detta e kärlek för mig !<3

2010-07-12 @ 17:10:13
Postat av: jennifer

Individuellt...

2010-07-12 @ 17:13:50
URL: http://hejsanjennifer.blogg.se/
Postat av: EllaOlofsson (:

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär.

kärlek kan vara så mycket mer en bara ett ord.

Kärlek är när man kollar djupt i denns ögon och bara drömmer dig bort.

Kärlek är när du får en kyss av din älskling, du flyger långt bort i dina tankar, när du bara vill ha mer och mer, när du blir varm i hela kroppen av en kyss, en blick, en kram, ett sms.

För många är kärleken svår att förklara med ord, men alla är överens om att det är något man kan känna inom sig och när man upplever kärlek går det inte att ta miste på den.

Kärlek är när det pirrar i magen när man träffar den man är kär i man kollar på tjejen/killen i smyg och drömmer sig bort.

Många vet inte vad kärlek är när man är liten men när man väl lärt sig vad ordet "kärlek" betyder kan man bli riktigt sårad.

Man kan undra om man håller på att bli kär. Fundera på om kärleken kommer hålla. Men när kärleken väl är där i hjärtat så tvekar man inte och så känner att det pirrar i magen när man tänker på den man är kär i, och pirras i magen när man träffas, det bukar ju vara första tiden när man är kär i en kille / tjej.

<3

2010-07-12 @ 17:21:24
Postat av: Josephine<3

Kärlek för mig är något riktigt STORT!!! Kärlek kan vara underbart men ibland är det inte det, det ee så mycke som ee kärlek, man kan vara helt lugn och sig själv med personen det är det som ee Ofc bäst, om man är helt stressad och bara känner sig dum då ee det synd. Paret ska kunna lita på varandra, ska verkligen kunna prata SERIÖST!!! Om man inte ens säger Hej till varandra går man och tänker på om det verkligen ee rätt person? Att nudda dens underbara läppar ee helt underbart! Riktig kärlek är underbart

2010-07-12 @ 18:11:25
URL: http://josephinepennborn.blogg.se/
Postat av: Ergyn :)

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

2010-07-12 @ 18:32:12
Postat av: proppen<3

Käelek är det bästa man har, det verkligen känns i kroppen när man är kär de börjar typ pirra i magen och man bara är så lycklig man kan bli. kärlek kan vara att man är ledsen ibland med men det löser sig med kärlek och allt blir bra. När man träffar personen (tjejen/killen) vill man aldrig att den går för så kär är man<333

2010-07-12 @ 21:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0