Shiiiit va ja behövde detta :)

: Blogg läsarnas kung

Du är stark men du sa att det var det sista du skulle säga om ¨din¨ adam var för några veckor sedan i ett inlägg, riktigt så blev det inte.. Klart att det är jobbigt att mista en kille som stod en nära men glöm han, glöm hur det var för om du ska säga till dina bloggläsare att det är över så får du visa att det är de också.. Dom flesta skriver väldigt konstiga kommentarer till din blogg, du kanske själv läser dom och tänker , shit va över drivet det där låter,. Nellie det är inget fel på dig absolut inte, Vist va adam dum nog att lämna en sån tjej som dig men många vill vara som dig så tänk utanför boxen annars kommer inte din blogg att gå högt, det finns många som kan lura en. Va inte dum nu, spela säkert i år så kanske du blir en av sveriges största bloggare. för du har en nyckel frågan är vilket nyckel hål den nyckeln passar.



I LOVE YOUUUUU
SNÄLLA DU SOM SKRIVIT DENNA KOMMENTAREN, VEM E DU??
DU SKA VETA ATT DU PEPPA MIG SJUKT MYCKET NU ASSÅ.
BEHÖVDE DETTA JUST IDAG!!!

NU LYFTER JAG & NI DENNA BLOGGEN TO 1337 ELITE.
INGET BLAJJ BLAJJ SNACK.
NU RÄCKER DET.
BARA PEPP TALK & MÅ BRA GREJJER!!!!
BARA NELLIE BERNTSSON & DEN JA E ME KNASIGA TANKAR & KNÄPPA PONNYSAR;-)
MASSA SCHYSSTA KLÄDER..LIITE FJORTIS BILDER BJUDER VI PÅ.
AA ALLT DE DÄRA SOM KAN PASSA IN PÅ NELLISH BLOGGEN :)

IF U WANT ME, YOU GOT TO TAKE ME @@@!!!!



/ NELLIE BERNTSSON & JAG HAR NYCKELN............


Kommentarer
Postat av: EmiliaM

Fint skrivet av den tjejen/killen :)

2011-01-10 @ 18:04:42
URL: http://eeemmiilliiaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Måste hålla med denna kommentaren alltså! Och även säga att du är verkligen jätte söt på alla dina bilder, men det skulle vara kul att se massa bilder på dig och dina hästar tillsammans (för det är väl en hästblogg?), när du rider dem, din utrustning och tips, ja ALLT möjligt! För då kommer du verkligen komma upp på toppen!

Så fortsätt kämpa tjejen, för du har en skit fin blogg och fina ponnier och kan gå riktigt låååååååång. Och btw.. den är lite jobbigt att läsa bloggen med storabokstäver, skriv mer stilrent. Annars är din blogg helt awesome! så jobba på!

2011-01-10 @ 18:24:13
Postat av: Alva (:

du nyckeln nellie , det har du verkligen ..

helt enormt många som vill vara dej , se ut som dej , och va som dej ;)

men du har säkert kämpat för det du har :) det ska man :) det är inte så jävla lätt att rida tre hästar och rida varje dag , och ändå hinna med kompisar och skolan ....

det är svårt ! dom fattar inte , du har verkligen nyckeln nellie , du kämpar på , och är enormt stark ! du ska vara väääääääldigt stolt över dej själv ! du är otroligt mogen och en förebild för andra ! fortsätt med det ! för det uppskattas :)

2011-01-10 @ 18:40:59
URL: http://alvaabryntesson.bloggplatsen.se
Postat av: blogg läsarnas kung

Jag har läst din blogg länge nu och jag har inte sett en enda 10/11 åring som har en blogg som är kul att läsa, det känns nästan som om man pratar med dig när man läser din blogg. Nellie tänk inte för mycket, du är 10/11 år och har hela ditt liv fram för dig. Jag är och förblir hemlig på din blogg men jag finns och gör kommentarer när det behövs.

2011-01-10 @ 20:12:33
Postat av: Frida

Men du är ju för grym och att du klarar allt och står på dina egna ben när du är så ung är för mig en gåta!

Du vet om att du är bra, glöm inte bort de!

Kram<3

2011-01-11 @ 22:20:26
URL: http://litenryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0