å en liten söt hyllning!

När jag läste om denna grymma hyllnings idee kom jag bara att tänka på en, min underbara vän Izabella.
 
Under alla dessa år som vi har varit vänner har hon och hennes familj vart otroligt generösa! De har b.la tagit med mig på olika utflykter som till göteborg horse show,meeting,stömsholm och massa andra saker. De bjuder,ställer upp och gör det igen,tack!
 
Nu till min vän..det finns många saker som hon gjort för mig men en otroligt viktig sak är hästarna.
Då jag inte har möjligheten att köpa häst har jag heller inte chansen att uppleva mina tävlings drömmar,jag hade den möjligheten men efter jag hade växt ur b-ponnyn jag red och tävlade försvann de möjlighetern helt. Men under alla dessa år har Bella låtit mig rida hennes och familjens hästar trots att jag inte är på samma nivå som henne men på något underligt sätt har hon låtit mig göra det ändå,hur otroligt generöst är inte det?
Jag minns då för ett par år sedan då vi skulle på ett ridläger och jag inte hade någon häst att ta med mig just det året,vad gör hon då? Jo hon lät mig låna hennes ena ponny under hela lägret och innan det hjälpte hon mig med att hoppa honom och ja jag tror aldrig att jag har tackat henne nog för det hon gjorde för mig men jag glömmer det aldrig!
 
I många år har jag följt med som hjälp när hon har tävlat,då hon har under väldigt lång tid haft två ponnyer och tävlat de samtidigt så kan det behövas lite hjälp med att hålla i medan hon hoppar den andra osv så då har hon åter igen låtit mig åka med och hjälpa henne på så många tävlingar att det är omöjligt att räkna dom på två händer. Jag beundrar henne över att hon ens klarar av att ha med en kompis under de stunderna då man kan bli stressad och nervös.. jag menar då är det inte helt lätt att ha en vän med samtidigt. I år fick jag följa med på meetinget i skogslotten och vilken upplevelse det var, så sjukt glad över det! Tack igen.
 
Izabella jag vill hylla dig för att du är en otrolig vän,min bästa utan tvekan. Utan dig vet jag inte hur jag hade haft det annars, allt du gör och gjort har betytt väldigt mycket.
Tack för att du fanns under svåra stunder
Tack för att du finns just nu
Tack för att du kommer finnas i framtiden
 
Jag tackar izabella och jag tackar hennes familj, you rock! :)  / Rode


Detta va guulligt tycker jag!!
 
 /nellie

Kommentarer
Postat av: Rode

Tack så mycket nellie:)

2011-07-06 @ 15:31:26
URL: http://coriniz.blogg.se/
Postat av: Anonym

känner du vida ramnebrink? eller vet du vem det är? :D

2011-07-07 @ 16:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0