Shue on YOU bloggen !

Duschat - check
Käkat - check
Bloggat - check
Sminkat mig - nepp



Idag kommer bli en chill dag i stallet med en nära vän. Felicia Gränsmarker. Vi ska rida ut på mina ponnysar & prata massa tjej snack.
Åter igen. Jag har verkligen VÄRLDENS bästa vänner.
BTW kommer Fridas nya C ponny till vårt stall idag...tror den heter Lady!
Hon skall stå  i storstallet.....kommer bli jättekul.
Hennes 1:a egna ponny.
KOm ihåg känslan.......den e över allt annat.
NÄ trailern rullar in...å man får sin 1:a ponny...aaaw sweet.

KOM DU IHÅG NÄR DU FICK DIN 1:A HÄST ? BERÄTTA !!!

/ NELLIE

Kommentarer
Postat av: Olivia

Måste berätta en sak när jag såg att Frida ska ha häst i erat stall: Det va för tre år sedan som de jag rider hos skulle köpa en ny häst, de va och tittade på Lady och hon va mager, misskött och olycklig. De försökte köpa henne och kom inte överens om prisset. Det va en annan som köpte Lady och Ulle (som jag rider hos) har följt hennes blogg. Nu är jag Lady jätte fin och välskött. Men nu skulle ju hon säljas och så stog det på hennes blogg att Frida Zetterlund skulle köpa henne. Ulle tyckte att hon kände igen namnet gick in på bloggen och så va det någon som de känner. Ganska komiskt att de va just den ponnyn som de skulle köpa för tre år sedan och nu skulle Frida köpa den. Ännu mer komiskt är det att jag läser din blogg och de ska ha den i erat stall! Världen är liten ibland!

Hoppas att du får en toppen dag!

2011-04-29 @ 08:54:35
URL: http://erikssonolivia.blogg.se/
Postat av: celine

jag kommer faktiskt ihåg den känslan!

Vi köpte tornado av mina sysslingar. Så vi var hemma och åt hos dom, så säger mamma " celine... vi ska köpa tornado!!" Och jag blev typ helt svimfärdig och allt snurrade , mitt leende gick typ över öronen. hahan fyfan va kul och härlig känsla de va!

kram

2011-04-29 @ 09:26:13
URL: http://starstoponnys.blogg.se/
Postat av: Kim

SV: Tack! :)

2011-04-29 @ 10:00:10
URL: http://kimjanssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur gammal är du egentligen..? :P

2011-04-29 @ 10:13:43
Postat av: Amanda

Vi skulle åka och hämta den. När vi kör in på gården så ser vi att den står där med en stor rosett runt halsen med en skylt att jag blir den nya ägaren. Men när vi kliver ur bilen så börjar min syrra att nysa och hennes ögon svullna. Hon får en allergisk reaktion och måste åka in till akuten, och jag var tvungen att lämna min häst gråtandes på gården... Hon låg på akuten i 2dar, och jag fick inte hålla på med hästar på 1 halv år

2011-04-29 @ 10:17:48
URL: http://amanduws.blogg.se/
Postat av: Rebecka

jag kommer ihåg den känslan , den var underbar asso! :3

jag var super glad men mest faktiskt nervös för att jag hade fått tagit hem en annan ponny innan som jag skulle ha haft.

men den blev helt crazy , den ville inte fatta galopp och blev dum överallt.

han satt sig ner i gången , stegrade . backade när man satt upp på honom.

och vissa dagar kunde han vara jättefin men andra helt knäpp, slängde sig ur transpotren m.m.

så han lämnade vi tillbaka och ägarna ffick avliva honom för ca 1 mån sen.

för han var fortfarande lika knäpp.

men sen när jag fick Grease , den ponnn som jag har nu blev jag överlycklig. underbart glad och hon är snäll överallt! cool lugn liksom , så jag var lite nervös i början men det gick så sjukt bra och det går det nu också! :)



Kram

2011-04-29 @ 11:36:23
URL: http://hoppryttarns.blogg.se/
Postat av: Julia

det var klart bästa dagen i mitt liv! <3

2011-04-29 @ 13:56:23
URL: http://horzeriders.blogg.se/
Postat av: Klara

Jaaa! Det går bara inte att berätta!<33

2011-04-29 @ 15:09:54
Postat av: Emelie

Fin header!

2011-04-29 @ 17:29:49
URL: http://norrakullensstall.blogg.se/
Postat av: LinneaSvensson

Kan inte du lägga ut en bild på när du är helt utan smink?!!(= <333

2011-04-29 @ 18:01:40
Postat av: amanda ´henriksson

åå herregud.. minns det som det var går tyyp..



Fjalar dåe. Var ju skadad från en transport olycka ..vi tog hand om honom och så... sen efter att han var sjuk så skulle vi snart börja rida honom igen.. han var fortfarande inte vår men vi tog hand om han.. när vi skulle upp var han ju skadad igen.. "orkar inte berätta allt" :/

så efter att behandlat honom i typ 2 månader sa mamma å pappa att: när Fjalar är Frisk.. så köper vi honom.. Då var det i september typ dom sa det...

Sen så sa dom att Till våren tidigt kommer vi köpa honom.. Jag var ju helt spänd.. Men det vi inte visste var att den 12 december. När det var övernattning i stallet.. så innan mamma ,pappa lämnade mig å syrran i stallet.. så gav dom oss en plattfyrkantikgt paket.. öppnade det.. där i låg Fjalars namn skylt som han skulle ha på boxen.. och där stog ägarnas namn.. och där stog då VÅRAT NAMN.. MITT Å SYRRANS ;)



lite knepigt skrivet men du förstår nog!



kram finaste bruden!



<3<3 ha nen bra dag <3

2011-04-29 @ 19:05:44
URL: http://amandaofcoursehenriksson.blogg.se/
Postat av: isabella bergh

Haha jaa min första häst kanske jag fick när jag var 4-5? Men de var i alla fall en d-ponny (haha) men jag kommer inte ihåg hur de var när jag fick han men sen fick jag en b-ponny som heter holly som jag var och provred och jag älskade henne verkligen och började fantisera hur de skulle vara med en riktig häst och vi köpte henne och jag kommer ihåg att hon kom när jag var i skolan och jag hade sagt de till alla mina kompisar och fröknar och allt! Och när jag skulle kliva på bussen hem sa min fröken: gu va roligt att din ponny kommer idag! Men kom ihåg att sköta skolan och läxorna också ;) sen gick hon... Sen när jag väl kom hem hade jag fjärilar i magen och sprang upp till stallet och hon stog i hagen och hon var så fin! Kommer ihåg vilken hage hon stog i, jag kommer ihåg att hon hade sitt ridsport täcke på sig. Hon var helt vit i pälsen och stog och åt när jag kom. Jag tog in henne i boxen (vet ej varför) men då hade jag fått en bild av hennes gammla ägare när de var utklippna bilder på henne och de stog "Holly" på de och jag tyckte den var jätte fin :)



haha jaa lite udda men aa :)

2011-04-29 @ 19:37:01
URL: http://cassechuck.blogg.se/
Postat av: alizia

Jag fick min första häst när jag va 2 år det va min bästa dag i mitt liv! sen hade jag henne till jag va 8 och då fick jag min andra häst sweetheart dom 2 hästarna är det bästa som här hänt mig!

2011-04-30 @ 11:56:53
URL: http://darinfan.bloggplatsen.se
Postat av: therese

Jag fick min första alledes egna häst när jag var 13 år, och det var första dagen på sommarlovet. Och jag skulle åka och hämta min stor häst. Känslan när jag skulle åka och hämta min prins var över öronen! Lite tvekan blev det väl när jag märkte att han var nå GRYMT svårlastad och det tog två timmar att få in honom. Men jag var otroligt glad :D

2011-05-10 @ 16:59:30
URL: http://tinythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0