Jag är ärlig....är ni? <3

* Har DU nån gång haft en uppfattning om mig som person genom bloggen & som sen visat sig vara helt fel?

*  Känner du nån som läser min blogg, fast inte vågar erkänna det? XD

* Vem är Nellie Berntsson ?

ALLA KAN SVARA ANONYMT OM NI VILL, BA SJUKT NYFIKEN!



/ nellie berntsson

Kommentarer
Postat av: sara :)

Länkbyte? :) skit fiiin blogg! :D



KRAM!

2011-04-18 @ 14:36:49
URL: http://saralinnealundgren.blogg.se/
Postat av: Stina

jaa. direkt när jag kollade in här första gången så gillade jag inte din attityd eller sett att skriva, så jag slutade läsa direkt. sen efter någon månad kollade jag in igen och ändrade helt uppfattning, du är awesome!



mje, tror inte det ;)



Nellie berntsson är typ en helt awesome tjej. haha x)



2011-04-18 @ 15:03:26
URL: http://stinalarsson.devote.se
Postat av: Fanny

Bara en sån sak att du är sjukt snygg och första ggn jag klickade mig in på din blogg, utan att veta något om den, trodde jag att du vara 15-16 år. Seriöst jag kan inte greppa att du är 10, jag såg din blogg vi a en länk som det stod att du var 10 år vid, jag ba, jaa, bloggaren är säkert ironisk. :DDD

2011-04-18 @ 15:13:43
Postat av: Emma

1. först när jag såg din blogg och allt trodde jag du var lite åt fjortis hållet, men det visade sig vara HELT FEL!! du verkar vara en underbar person som vet vad hon vill, ärlig , inte snackar skit och tror på sig själv! efter ett tag när man läst din blogg är du INTE FJORTIS!! :)



2. haha jag vet inte, en kille i min klass tycker du är snygg och fattar inte att du är 10år, men jag tror inte att han "smygläser" din blogg.. XD



3. asså jag har ju riktigt aldrig träffat dig men du verkar som en allmänt rar person,underbar, vet vad hon vill, har BRA MÅL MED SINA HÄSTAR!, snäll person aa massa positiva saker, skulle gärna vilja träffa dig nellie!!! <3



hoppas du gillar't!!!

/ Emma Pettersson

( ja, jag har addat dig på fb XD )

2011-04-18 @ 15:19:36
URL: http://grindisryttarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag känner en person som inte vill erkänna att hon läser din blogg.

Nellerson som tror att hon är äldre än vad hon egentligen är. Hon är också ganska konstig! <3

2011-04-18 @ 15:29:13
Postat av: julia wallander

Ja, första gången jag kolla din blogg trodde jag att du var en kaxig fjortis... Efter ett år nu har jag insett att du typ är en av dom få som jag skulle göra allt för att få träffa! Ja min kompis typ säger att du e töntig :s då säger jag bullshit... :D

Nellie Berntsson är en ... ja ... en ootrolig chey med sjuukt kul humor och som är sjukt snäll och såklart sööt som f*n! ;) jag skulle sjuukt gärna vilja träffa dig, de måste du veta <3



Kraam <3<3<3

2011-04-18 @ 15:32:17
Postat av: anonym

key jag erkänner att jag stört mig på dig fett mycket innan.

Sättet du ser ut på får mig att det spelar fan ingen roll vilken jävla spegel jag tittar i så ser jag ut som skit.

Men du är otroligt vacker nellie, det måste man verkligen medge.

Jag vet många som läser din blogg. Många killar, fast dom skulle aldrig erkänna det. Men jag vet det.

Jag bor i Kungälv och är nåra år äldre än dig & jag vet flera killar dör som dyrkar dig sötan.

Nellie Berntsson är den magiska lilla tjejen med den stora bloggen som säkert sticker månna wannabees tjejer där dätute i landet, men du är unik.

Skulle verkligen vara grädden på moset att få se dig & din personlighet i ponnyakuten!!



Kramar

2011-04-18 @ 15:32:31
Postat av: Johanna

1.Ja först trodde jag du försökte vara snygg och så!!Men det var HELT fel du är ärlig,snäll,underbar!



2.Vet inte tror det;)



3.En underbar tjej som har underbara ponnysar du verkar så omtänksam!!Min önskan är att få träffa dig....

2011-04-18 @ 15:45:50
URL: http://jojopajen.blogg.se/
Postat av: Felicia :)

*första gången jag tittade in tyckte jag att du var en störande unge som försökte vara äldre än vad du var, och bara brydde dig om märkeskläder. Men det är ju helt fel. Nu diggar jag dig fett mycket! :)

* naaa....

*Nellie Berntsson är en självständig person som kämpar !



// Felicia <3

2011-04-18 @ 15:47:31
URL: http://kladdbarnen.blogg.se/
Postat av: emma olsson



* Första gången jag gick in och kolla på din blogg tyckte jag att du såg ut som en liten fjortissom bara håll på att skryta och sen alla snacka massa skit om dig osånt , och då sluta jag läsa och en dag gick jag in kolla på den igen och då kände jag inte ens igen dig du e helt awesome , varför jag tyckte så här det var för alla andra sa sånt och då gjorde jag bara det med men det var en helt fel uppfattning!

* Jag känner en kompis som också har en blogg som inte vågar erkänna att hon läser din blogg för att hon e avundsjuk på dig och vill att hon ska ´vara bäst och sånt. Men jag läser din blogg och det vågar jag erkänna ! :)

*Nellie Berntsson är en glad och galen chey , men hon är väldigt omtänksam och tar väldigt bra hand om både hennes familj/vänner och hästar ! hon är bra på det hon gör och hon vågar uttrycka sina känslor här på bloggen för över 4000 läsare ! DU E GRYM OCH HELT JÄVLA UNDERBAR¨!

Nellie du ska bara veta att jag älskar dig ! <3

2011-04-18 @ 15:52:19
Postat av: Wilma

1. JA det har jag :) Har trott att du har vart en fjortis, men sen efter ett tag så ser jag hur fin du är och att du ABSOLUT inte är fjortis. Utan du är bara som du är, Nelli Berntsson helt enkelt :D



2. Hahaha, den som emma skrev om, en kille i vår klass.. han tror att du är typ 14! Han tycker du är gryymt söt också! Men jag tror han inte går in på din blogg och läser den... han fgattar knappast datorer!



3. En tjej som vågar stå för vad hon tycker. Hon säger vad hon tycker om saker och ting och hur hon känner själv. Modig och stark och inte som alla andra 11 åringar är. Hon är en underbar tjej som jag tar tips av, jag lär mig av. Hon är sjuuuuukt söt, snäll och behandlar sina vänner som jag tycker man ska behandla dom.

En tjej som jag också gärna skulle vilja träffa på en tävling och få kontakten med!

Du är underbar Nellie! och jag tror den där snubben kommer säga ja, för vilken kille kan säga nej till dig?

hugs <3

2011-04-18 @ 15:59:25
URL: http://grindisryttarna.blogg.se/
Postat av: amanda h

1. helt klart.. hade redan bestämt mig att du var nån wannabe 15 tjej.. med kaxig attityd.. men du visade mig att åldern bara en 1 elr 2 siffror.. och du bestämde dej att ingen skulle hacka på dej.! ändrade min uppfattning helt och nu så betyder du sjukt mkt för mig.. såäre! <3



2. ja det gör jag.. typ 2-3 st faktiskt... som också har sagt konstiga saker om dej.. men jag har sagt det att läs bloggen och älska cheyen elr skit i det.. sprid nte fulaa rykten.. sen känner jag dussintals av mina vänner som diggar DEJ OCH DIN BLOGG!



nellie är nellie.. fantastisk vacker människa.. cheyen med extra girlpower och livsstyrka.. du är en så otroligt fin tjej! glöm inte det.!



me<3 U

2011-04-18 @ 16:06:54
URL: http://amandaofcoursehenriksson.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Första gången jag kollade på bloggen, så tyckte jag faktiskt inte något negativt och det har jag aldrig gjort. Du är en helt vanlig människa som oss andra, sjuukt fin och snäll och du är dig själv!

Nej , det gör jag faktiskt inte.. :) Alla erkänner la om dom läser din blogg, för du är en underbar människa som alla vill vara.

Nellie Berntsson , är en människa som verkar helt underbar och är sig själv i alla stunder , försöker inte vara någon annan. En person som bryr sig och har känslor.. alltså en helt vanlig underbar tjej.

Det är du..

2011-04-18 @ 16:09:31
URL: http://beatricebroberg.bloggplatsen.se
Postat av: Ella♥

1: Ehh vet ej riktigt men första gången ja läste den så liksom fick man inte rätt intryck av att läsa ett inlägg typ.

2:Nej de tror ja inte

3:En stark tjej med rätt attityd tar ingen skit under bar och klarar det mesta hon ser allt ur ett perspektiv som ingen klara att se ifrån möter motgångar men lika snabbt som de kommer slår hon bort dom en ärlig och glad tjej som alla ser som underbar det e NELLIE BERNTSSON för mig ;)

2011-04-18 @ 16:34:27
URL: http://goldika.blogg.se/
Postat av: Iris

1. Nej, Jag tror att jag har uppfattat dig rätt. eller det är vad jag tror nu iaf^-^

2. Jag tror bara att det är jag som läser din blogg^-^

3.. Nellie Är den Fina dockan som jag aldrig fick.

Vad jag vet nu så, Är du en söt ''liten'' tjej som alla gillar. Även om du har det tufft ibland så vet jag har du tar dig igenom det. Till skillnad av mig då^-^

Jag litar på dig, Gmn :)

Kramissar :'D

2011-04-18 @ 16:40:41
URL: http://cpskutt.blogg.se/
Postat av: chaiimphoemphon

allt bra idag? :)

2011-04-18 @ 16:49:38
URL: http://chaiimphoemphon.blogg.se/
Postat av: Noora

1. njaa första gången jag läste din blogg tänkte jag typ att ööh vad är dedär för fjolla, jag fattar inte hur jag kunde tänka så för nu diggar ja dig sjukt mycket cheyen ;)) <3

2.Nej det gör jag faktiskt inte :o Känner ingen som läser din blogg :o

3.Nellie Berntsson är en sjuukt fin tjej som är duktig på hästar och vet vad hon vill! Du går igenom allt fast det är tungt och det tycker jag är jätte bra! <3 Alltså en heelt underbar tjej! :D

Kraam <3



ps: tycker du ska berätta åt killen du tycker om! <3 :D

2011-04-18 @ 17:22:53
Postat av: Hanna :)

Hejsan!



Min uppfattning om dig för några år sedan då jag tittade in på din bilddagbok var att du är en lite fjortis flicka som bara talar skit om andra.. Men den uppfattningen kanske kommer från att jag bor i Finland och har den uppfattningen om små blonda tjejer i sverige. MEN nu för några dagar sedan då jag hittade din blogg och började läsa den och dina äldre inlägg har min uppfattning om dig ändrat helt! Du verkar vara en omtänksam mogen flicka som är precis som alla andra :)



Nej jag känner nog ingen som läser din blogg och orsaken kan vara att jag kommer från Finland och tror inte så många härifrån läser din blogg :)



Jag tycker du är en liten söt 10-åring som vet vad du vill och tror på sej själv! Och du verkar otroligt mogen för din ålder :)



Lycka till i fortsättningen med allt. Du ska ha det så bra, Kram! :)

2011-04-18 @ 17:26:16
Postat av: O

1. Jag trodde du var en ful och snäll tjej. Men du är en ful och dum tjej. Asså snälla, du har ju säkert 1000 kommentarer som du inte har godkänt för att det står fula saker ;)

2. Nää alla hatar dig :)

3. Ful äcklig fjortis. Jag har ringt din mamma och pappa, nu ser de din blogg och alla bilder.

2011-04-18 @ 17:33:16
Postat av: Klara

Jag fattar inte första frågan:(

Andra:

Jag känner ingen som läser din blogg tror jag...

Nellie Berntsson??

Är den bästa lilla cheyen! Har underbara ponnys!

2011-04-18 @ 17:39:01
Postat av: Carro

1. Det tror jag inte! :)

2. Det tror jag inte. Jag hade ju inte vetat eftersom den inte skulle våga erkänna det :P Men jag tror inte det.

3. För mig e du en oftast glad och possetiv tjej, som vill vara där för sina vänner och är en otroligt omtänksamm person. För mig e du UNDERBAR!!!

2011-04-18 @ 18:13:34
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: EmmaK

1. om jag ska vara ärlig så trodde jag helt fel om dig...jag trodde att du va en liten skit unge som ville så trodde att man själv va så himla perfekt. men jag hadde helt fel ;-)



2. inte vad jag vet...



3. hon e sötast i värden och behandlar folk med respekt och kärlek..

& OFC TOPCLASS <3

2011-04-18 @ 18:27:49
URL: http://emmakarlssonz.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E n y r é n

GISSA KÄNDISEN - Vet du vem det är på bilden? Då har du chans att bli länkad, lycka till!

2011-04-18 @ 18:27:58
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: Melisa

Hej , undrar om du skulle vilja göra ett länkbyte ? :)

2011-04-18 @ 18:53:05
URL: http://mmelisapetkovska.blogg.se/
Postat av: Julia

*Om jag ska vara ärlig så första gången när jag såg dig på din header och bilder så tänkte jag shiitt lixom en 10 åring som sminkar sig rätt så mycket och har 3 elite ponnys och så tänkte jag hon är bortskämd typ. Men såå började jag LÄSA och då visade det sig att det inte var alls 3 elite ponnys det var ponnys som kunde stanna, vara dumma och vara snälla och busiga. Du var inte alls borskämd du var lixom normal. Och då lärde jag mig en riktigt viktig sak i livet att man ska aldrig dömma folk från utsidan! Tack Nellie♥



* Nää det gör jag inte.



* Nellie Berntsson är en glad, snäll, sprallig, känslosam, kämpe, snygg, sööt, stort hjärta, aldrig sviker, en dröm kompis, grymt roliga humor haha chey!♥



Puss på dej hjärtat!



2011-04-18 @ 19:10:37
URL: http://horzeriders.blogg.se/
Postat av: Ebba

1. asså första gången jag gick in på din blogg, bläddrade ner och sådär, så var mitt första intryck av dig att du var en snygg 14 åring som tävlade sm och satsade järnet på ridningen, ungefär.

sen nu närjag har läst den i ett halvår inser jag att du faktiskt bara är 11 år, och ändå har ett så stort liv så att det är sjukt att du klarar av det och orkar. Du är helt perfekt nellie...



2. japp... haha, fett töntigt, men alla är olika ;)



3. enligt mig är Nellie berntsson en person som alltid stöttar sina kompisar, tänker på sina kompisar och vill dem det bästa. Du tar hand om dina hästar som dom vore dyrbart guld (viket dom är) och älskar dom med hela ditt hjärta. du rider sjukt bra, orkar med ridningen och stallet i alla väder.

du är sjukt snygg, och kommer troligen vinna Topmodell när du blir stor ;)

du är inte fjortis, eller bitchig, du är bara DIG SJÄLV, nellie berntsson, och det gör dig ännu underbarare<3 älskar dig och din blogg tjejen!

du kommer gå LÅNGT glöm det aldrig <3



Kram<3n

2011-04-18 @ 19:12:03
URL: http://ebbalye.blogg.se/
Postat av: Anonym

1.nejj

2.tror inte det:)

3.en söt tjej med en grym blogg;)

2011-04-18 @ 19:19:46
Postat av: linnea

1. Ja det har jag ;) hörde talas om din blogg för att min kompis sade att det var någon liten fjortistjej som hade den, men det visade ju sig vara fel,! haha ^^

2.nje.. jag känner ingen som läser din blogg (vad jag vet)

3.Jadu.. Nellie berntsson är, Nellie Berntsson. ;)

2011-04-18 @ 19:34:25
URL: http://linneamars.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

1. Hej! Första gången jag såg dig trodde jag att du var

15 år. Du är jättesöt och har en underbar personlighet



2. Jag tror inte att jag känner som läser din blogg i smyg:-)



Skulle göra allt för att träffa dig:-)

2011-04-18 @ 19:43:06
Postat av: Anonym

*ja , ibland känns det som att du skryter om dej själv , ibland känns det som om du tycker synd om dej själv... not okey

*a , tänk för att jag gör de , hon bah "jag ska sluta läsa nellies blogg för hpn är så självisk xp



* Vem är Nellie Berntsson ?

en chey på snart 11 år, rider , tar hand om sina hästar , hela hennes värd cirkulerar runt hästarna , att dom ska ha det bra.

Du verkar ha det riktigt bra , som du behandlar andra blir du själv behandlad , och eftersom dina vänner vekar va sjukt schysta mot dej så är du antagligen schysst ;)

2011-04-18 @ 19:50:58
Postat av: Linnéa

Njaa, haha jag hittade din blogg genom en kommentar på Jacobs bdb, sen berättade jag för Ella att han kommenterat din blogg och hon bah: AH, jag känner henne. Sen har jag läst din blogg lite. Du är en söt och rolig liten flicka (:



Du är min bästa kompis bästis HAHA ;)

2011-04-18 @ 20:01:04
URL: http://neabenjaminsson.blogg.se/
Postat av: Linn !

Första gången min kompis visade mig den här bloggen tyckte jag du var en uppmärksamhets skitunge som bara va fjortis och omogen.

Men när jag väl läste, för jag gjorde det inte utan det var bilder man kolla på ;)

Då såg jag hur du var och tyckte du var en stark MOGEN tjej som vet vad hon gör, har enorm respekt :D



2. mina kompisar erkänner och tycker du är grym :)

3. du är stark och allt det där en tjej vill vara !!

2011-04-18 @ 20:27:17
URL: http://linnsipos.blogg.se/
Postat av: Felizia

Svar på första frågan, ja det har jag faktiskt! Tyckte du verka snobbig och bara bortskämd i början när jag började läsa men sen när man har sagt hej till dig några gånger och följt dig på bloggen längre verkar du vara en riktigt skön tjej som verkligen bjuder på sig själv!

2011-04-18 @ 20:43:29
URL: http://allineedisyou.webbogg.se
Postat av: issa, isabelle knutsson / elevating.blogg.se

1. hmmm... nej

2. nej, vrf skulle man ljuga om de?

3. en söt 10årig tjej som litar på sina vänner/nära och har hjärtat på rätt plats och som är awwwwesome och stark med starka åsikter;)! :D

2011-04-18 @ 21:17:35
URL: http://elevating.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. asså har typ tänkt WB fjortis men helt klart ändrat mig :)

2. jaaaaaa :P

3. en sjukt cool tjej med sin egna stil och har ett hjärta av guld. hon är sin egen person. verkligen.

2011-04-18 @ 21:22:04
Postat av: M A L I N - F O T O

*nej, eller jo i början innan jag börjat läsa den. Kollade på bilder osv, trodde du var runt 14 & rätt så snobbig med alla grejer & så :p men sen tog det nån dag innan jag insåg att du var helt annorlunda!



*nepp!



*nellie berntsson?



Jag vet inte, ärligt! Jag har aldrig träffat dig så jag har bara fått en uppfattning utav bilder/videor/text.



Men en grymt mogen tjej, som behandlar folk som dem ska bli behandlade! Visar att alla är värda lika mycket & inte skäms för att visa vad du känner. Tuff & skön, en humor jag bara ÄLSKAR. En vän alla önskar att man har! En man kan ringa när & var som helst.



Ser upp till dej, fortsätt som du gör! Top class all the way!

2011-04-18 @ 21:29:00
URL: http://malinnfoto.blogg.se/
Postat av: Hannah

* Neej.. :P :) och jag svara ÄRLIGT!!!



* Ja, typ massor.. eller nje typ 8-10st..dom jag visat bloggen :)



* Vem Nellie Berntsson är i mina ögon:



En snäll trevlig tjej, med många vänner och verkligen MOGEN för sin ålder..undebar blogg och otroligt söt tjej..skäms inte för den hon är..utan om det är kanske pinsamt..så gör du det till en rolig grej ist. dina ponnysar och ditt liv gör en så avis..för att se dina videosar me bildspel och låt..ser jag verkligen BARA lycka..ibland sitter jag och gråter..jag har läst din blogg i nästan snart ett år och så fort jag sätter på datorn kollar jag din blogg DIREKT.. på morgonen..på lektionerna..på lunchen..på lektionerna i skolan och vid skolans slut..när jag kommer hem..i bland när jag själv står i stallet och mockar..och orkar bara INTE fortsätta..och tar en paus..så läser jag din blogg om o om igen..har nog läst varje inlägg MINST 3 grr var!! OM OCH OM IGEN.. kollar din blogg före facebook, min blogg, twitter, msn, skype, bdb, andra bloggar ALLTID din blogg..ovansätt om du inte har bloggat..vill bara läsa..din blogg har stött mig så mkt på senaste och jag verkligen ser upp till dig.. Hihi KRAM Hannah

2011-04-18 @ 21:48:27
URL: http://ponnytjejen.webblogg.se/
Postat av: Ida thomasson

jag uppfattar dig som en person man kan lita på och ha kul me, du verkan vara en sån härlig chey, du e sååå SÖT!



känner tyvär ingen som läser din blogg, därför vet jag inte om det är någon som inte vågar säga de



Nellie Berntsson är en otrolig chey som e Fu**ing perfect!!

skulle vilja känna dig bättre för att se om jag har rätt elr om du är ngn helt annan än vad jag trodde, du skulle verkligen vara kul att lära känna dig :*



kraam Ida <3

2011-04-18 @ 21:52:05
URL: http://idathoomasson.blogg.se/
Postat av: noelle

Ja trodde serii du vah 15 när ja såg din header xd

2011-04-18 @ 21:55:01
Postat av: noelle

Ja trodde serii du vah 15 när ja såg din header xd

2011-04-18 @ 21:57:16
Postat av: Matilda

*Nej jag kände dig innan sen tävlingarna, vi tävlade mot varandra och våra föräldrar brukar prata mke :)

*Ja jag känner väl nån men aah vad vill du typ man jag ska säga med de? :P

*Det är du, en underbartjej och jättebar på att rida, tar både mot och framgångar bra och har en väligt bra och fin blogg, bor på Tjörn, är 11 år, har en lillasyster, 2 hästar just nu, precis sålt Gevalia..som var din fösta häst, har typ nyss blivit dumpad av Adam och jag kan säga mke mer om dig!!

Länka gärna, så länkar jag dig! Hade varit urgulligt!! ♥ Kram

2011-04-19 @ 01:07:35
URL: http://www.doltz.wordpress.com
Postat av: Malin

*Jag känner inte dej, men du värkar vara en snäll, omtänksam, rolig & glad tjej.

* Mina kompisar läser din blogg, inte i smyg. Alla trodde att du var mke äldre ;)

* Jadu. Vem är Nellie Berntsson? Jag kan ju inte veta på riktigt eftersom jag ej känner dig, men du värkar vara en grymt underbar tjej! Mogen för din ålder, rolig, groovt sööt, och allmänt awesume! Haha.

Keep going Nellie! <3

2011-04-19 @ 09:10:15
Postat av: Emma - horseback riding and photographing.

* Yes, första gången jag kollade din blogg så var min första tanke; Fjortisvarning... Men sen efter att ha läst ett tag så insåg jag ju hur fel jag hade ;)

* No, I don't.

* Nellie Berntsson... jag tycker du verkar som en sjukt go och trevlig tjej med hjärtat på rätt ställe. En extremt duktig ryttare, bloggare och mogen för sin ålder. Sjukt söt och har stil! :)

2011-04-19 @ 11:22:55
URL: http://emmajjoo.blogg.se/
Postat av: Ella

* Nej, för mej har du ALLTID varit en fin vän :)<3

* Jag vet flera som gör det faktiskt, jag som har gjort så dom vet vem du e ;) Men vem vill missa världens underbaraste?<3 Men kanske finns det nån som inte vill erkänna det ;)

* Nellie Berntsson för mej är en av mina närmaste, galen, massa humor och en duktig ryttare helt klart!!<3

2011-04-19 @ 11:36:47
URL: http://ellaolssonbroander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag läser din blogg men vågar inte berätta det för mina kompisar. För dom dömer alla som typ smikar sig innan 6:an men jag gillar dig:) tycker du jag ska berätta?

2011-04-19 @ 19:46:01
Postat av: Anonym

Hej! Jag läser din blogg men vågar inte berätta det för mina kompisar. För dom dömer alla som typ smikar sig innan 6:an men jag gillar dig:) tycker du jag ska berätta?

2011-04-19 @ 19:46:49
Postat av: Anonym

Hej! Jag läser din blogg men vågar inte berätta det för mina kompisar. För dom dömer alla som typ smikar sig innan 6:an men jag gillar dig:) tycker du jag ska berätta?

2011-04-19 @ 19:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0